Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
4 13.06.2022 10:38:54

Kapo dol! Jan Oblak navdušil tudi po tekmi s Srbijo! O tej potezi govorijo vsi! (video)

EkipaSN
Jan Oblak je Stožice zagotovo zapuščal med zadnjimi.

Slovenska nogometna reprezentanca je zaključila z junijskim ciklusom tekem v ligi narodov in če je imela v tem zahtevnem ritmu eno konstanto, potem je to predstavljal kapetan Jan Oblak. Devetindvajsetletni čuvaj mreže je slovensko reprezentanco držal nad vodo takrat, ko je najbolj trpela, ko so ga na cedilu pustili tudi soigralci, kot pravi kapetan je udaril po mizi, ko je bi bilo to najbolj potrebno, na Norveškem pa je gladko dobil zvezdniški obračun z Erlingom Haalandom, ki je v razočaranju po tekmi postregel s tisto odmevno reakcijo, s katero je Oblak v očeh globalne javnosti le še dodatno zrasel.


Po naših informacijah je po mizi udaril tudi med polčasoma zadnje tekme v Stožicah, reakcija slovenske izbrane vrste, ki je nepričakovano izničila prepričljivo vodstvo Srbije in je na koncu celo lovila tretji zadetek, pa bo še nekaj časa odmevala v našem in evropskem nogometnem prostoru. Zvezdnik madridskega Atletica se je v drugem polčasu izkazal s sijajnim posredovanjem, ko je zaustavil nevaren udarec vročega Aleksandra Mitrovića, izkazal pa se je tudi po tekmi. Slovenski kapetan je kot zadnji zapuščal slačilnico domače reprezentance, od novinarjev v mešani coni se je poslovil s prijaznim pojasnilom, da tokrat ni na vrsti za medijske obveznosti, nato pa se je odpravil na drugo stran parkirnih prostorov pod Stožicami, kjer so ga čakali številni najmlajši navijači.


Sledilo je serijsko podpisovanje in fotografiranje, prvi zvezdnik slovenske izbrane vrste se je zdel odločen, da ne bo nikogar izpustil, zagotovo pa je bil ob odhodu iz garažnih prostorov še enkrat zadnji med našimi reprezentanti. Da, tudi mi smo s snemanjem odnehali prej. Lepa gesta, ki si jo bodo mladi navijači vsekakor zapomnili.

Članki iz rubrike