evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
1 06.06.2022 10:21:47

Haaland vpleten v škandal: "Kur*a, polomil ti bom noge!" Kamere so ujele vse! (video)

Posnetek zaslona (Twitter)
Haaland se je zapletel v besedni obračun.

Slovenska nogometna reprezentanca je tudi na drugi tekmi lige narodov vknjižila poraz in se brez točk zasidrala na dnu svoje skupine v ligi B. Veliko časa za obžalovanje in podrobnejše analize tudi tokrat ne bo, saj se reprezentančna akcija nadaljuje v Oslu, kjer se bo četa Matjaža Keka pomerila še z Norveško.
Vikingi so po zmagi nad Srbijo v gosteh premagali še Švedsko, vse tri zadetke pa je prispeval eden največjih zvezdnikov svetovnega nogometa Erling Haaland. Norveški čudežni deček bo naslednji izziv slovenske obrambne vrste, ogromno preglavic pa je včeraj povzročal tudi Švedom. Pod 17. zadetek na svojem 19. reprezentančnem nastopu se je podpisal s strelom z bele točke, v zaključku tekme pa je zmagovalca odločil z 18. reprezentančnim zadetkom.



Haaland se je v drugem polčasu zapletel tudi v verbalni dvoboj s švedskim branilcem srbskih korenin Aleksandarjem Miloševićem. Kasnejše proslavljanje drugega zadetka je novopečeni nogometaš Manchester Cityja uperil ravno proti njemu, s prstom na ustih pa je nato še 'utišal' domače navijače.
"Rekel mi je, da sem kur*a in da mi bo polomil noge. Minuto kasneje sem dosegel gol," je po tekmi razlagal Haaland. Milošević je obtožbe zanikal. "Nikoli mu nisem rekel tega. Med igro nimam časa za takšne stvari. Ne govorim in ne razumem norveškega jezika in dvomim, da on razume švedskega. Kar se zgodi na terenu, tam tudi ostane," razlaga branilec AIK.

Članki iz rubrike