mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

Princ Charles Svet24.si

Odstavili kraljico Elizabeto II.

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

zan jansa trstenjakova sds pl Reporter.si

Družinsko podjetje Janeza Janše: sin Žan ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

sentya-tiya-awbell Njena.si

Ljubezen po domače: Kakšna je poslovna pot ...

doncic Ekipa24.si

Navijači BESNI! Prizori iz DALLASA šokirajo, ne ...

nu
nu
1 23.11.2021 13:45:14

Da, to sem naredil namenoma! IBRAHIMOVIĆ priznal in zatresel svet, Špancu se je brutalno maščeval za ...

Zlatan Ibrahimović se v zadnjem intervjuju ni prav nič zadrževal s pojasnilom glede prekrška na reprezentančni tekmi, ki je močno odmeval.

Zlatan Ibrahimović bo izpustil naslednjo tekmo v dodatnih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022, razlog za to pa rumeni karton, ki ga je prejel na tekmi proti Španiji.

Po mnenju mnogih je lahko še vesel, da jo je tako dobro odnesel, počasen posnetek s tekme proti Španiji razkriva, da se je tekmeca Cesarja Azpilicueto zahrbtno lotil in ga grobo pokosil.Španec se je nekaj časa zvijal od bolečin, Ibrahimović bi si za ta pretepaški vložek zaslužil rdeči karton. Jasno je bilo, da to ni bila nesreča, v pogovoru za The Guardian pa je priznal, da je to storil namenoma.

"Res je, da sem podrl Cesarja Azpilicueto. To sem naredil namenoma. Ni me sram priznati, to sem naredil zato, ker je naredil nekaj neumnega mojemu soigralcu. Ni se obnašal primerno. To je bila res neumna poteza, ampak bi jo ponovil še enkrat. Upam, da mu je jasno, da se tega ne počne. Ni imel jajc, da bi kaj takšnega storil meni. Sem mu pa pokazal, kaj bi se zgodilo, če bi to naredil meni. Zato se to naredil," je v svojem slogu pojasnil Ibrahimović.

Članki iz rubrike