mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.11.2021 10:46:56

Ezekiel Henty RAZKRIL: Ob prestopu v OLIMPIJO v PRIMEŽU PREVARANTA, ki mu je...

alesfevzer.com
Ezekiel Henty navdušuje v dresu Slovana iz Bratislave.

Ezekiel Henty spet uživa v nogometu. Potem ko je imel po slovesu od Olimpije težave skorajda povsod, kjer je bil, je zdaj v dresu Slovana iz Bratislave končno spet našel svoj prostor pod soncem. Nigerijec, svoj čas mladinec kultnega AC Milana, je v tej sezoni na Slovaškem v vseh tekmovanjih zabil 14 golov na 26 tekmah. Je prvi strelec celotne lige in hkrati nogometaš, o katerem se v tej državi ta hip najglasneje govori. Henty je zdaj spregovoril za Šport.sk in razkril marsikaj zanimivega, tudi to, da je bil dolgo časa v primežu prevarantskega agenta, ki je močno vplival na njegovo kariero.


Ta agent, ki ga imensko ni razkril, naj bi pa prihajal iz Italije, naj bi mu nagajal tudi, ko je iz Gorice prestopil v Olimpijo. "V Gorico sem odšel, ker sem želel spet uživati v nogometu, čeprav mi je agent trdil, da me želita tudi Sivasspor in Celtic. Toda želel sem igrati in ne trpeti na klopi. V Gorici sem bil vsega šest mesecev, potem me je kupil znani slovenski klub Olimpija. A tedaj so se spet začele igrice tega agenta. Zame so se zanimali številni klubi, toda Gorica me je pravzaprav prodala, preden sem sploh izvedel za to. Trudil sem se, da bi spremenil stvari, a je bilo že prepozno. Na koncu bi se verjetno tako ali tako odločil za Olimpijo, toda razjezilo me je, ker so se stvari dogajale za mojim hrbtom. V tistem trenutku sem dokončno prekinil sodelovanje s tem pokvarjenim italijanskim agentom," je razkril nogometaš, ki ga je Olimpija leta 2016 za kar pet milijonov evrov prodala Lokomotivi iz Moskve.

Afričan je potem glede omenjenega agenta še dodal: "Bil je edina oseba, ki sem jo poznal ob prihodu v Evropo. Zaupal sem mu, a sem bil naiven in slep. Ne bom govoril o podrobnostih, toda v pogodba so bile po njegovi krivdi stvari, za katere sploh nisem vedel."

Članki iz rubrike