zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 06.09.2021 16:34:02

Nekdanji nogometaš MARIBORA v središču VELIKEGA ŠKANDALA?! Agent mu je KUPIL mesto v REPREZENTANCI!?

Grega Wernig
Tole je velik škandal.

Bosno in Hercegovino pretresa veliki nogometni škandal, in kot vse kaže, je vanj vpleten nekdanji nogometaš Maribora Kenan Pirić oziroma njegov agent, ki naj bi svojemu varovancu 'kupil' mesto v reprezentanci BiH. 

Že nekaj dni se v BiH govori o tem, da naj bi vabila v reprezentanco dobivali nogometaši ne zaradi svoje kakovosti, temveč zaradi zvez in poznanstev. Na to je pred kratkim opozoril najboljši vratar v zgodovini BiH Asmir Begović, zdaj pa je tamkajšnjo javnost razburkal še članek N1, ki je objavil prepis pogovora med agentom in njegovim prijateljem, v katerem agent zatrjuje, da mora njegov varovanec braniti na marčevski tekmi proti Kostariki, in dodaja, da je sam že plačal za to, da se bo to zgodilo. 

piric
alesfevzer.com
Čeprav N1 ni objavila ne imena agenta ne imena nogometaša, je bolj ali manj jasno, da gre za Kenana Pirića in njegovega razvpitega agenta Admirja Husarića. Sport.ba je tako objavil fotografijo Pirića, iz prepisa pa skoraj ni dvoma, da je ravno Pirić tisti, o katerem je govora. V prepisu namreč prijatelj agentu pošlje link z novico o tem, kako je Nikola Vasilj briljiral v Ukrajini, na kar mu agent odgovori: "Mah, moj mora biti vpoklican in mora braniti 27. marca proti Kostariki! Vsaj polčas! Tako sem se dogovoril in plačal že predujem!" Logično sklepanje je torej, da agent ne govori o Vasilju, temveč o nekom drugem, ki mora po njegovem mnenju biti vpoklican in braniti proti Kostariki. 

husaric prepis pogovora
Pogled v seznam nastopajočih razkriva, da je na tekmi s Kostariko v prvem polčasu branil Nikola Vasilj, ki ga je v 58. minuti na igrišču nadomestil ravno - Kenan Pirić. Slednji je bil takrat na stranskem tiru pri Mariboru. Če se bodo obtožbe N1 - ki trdi, da je vratar, ki si je kupil mesto v reprezentanci, na tekmi s Kostariko tudi dobil priložnost - izkazale za resnične, potem bi se lahko nekdanji čuvaj mreže vijoličastih znašel v težavah ... 

Članki iz rubrike