Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.09.2021 19:25:02
Deli članek:

RONALDO MU JE POKVARIL INTERVJU: Srbski zvezdnik ni mogel verjeti (video)

vszi

Cristiano Ronaldo je užalostil Srbe.

Enaindvajsetletni Dušan Vlahović postaja vse pomembnejši član izbrane vrste Srbije. Napadalec Fiorentine se je med strelce vpisal tudi na sredini prijateljski tekmi s Katarjem. Srbi so v madžarskem Debrecenu slavili s 4:0, Vlahoviću in soigralcem pa je večer malce pokvaril Cristiano Ronaldo. Portugalski zvezdnik je namreč v izdihljajih obračuna z Irsko dvakrat zatresel nasprotnikovo mrežo ter bil najzaslužnejši za tri točke, s katerimi je Portugalska znova zasedla vrh kvalifikacijske skupine A, v kateri igra tudi Srbija.

Vlahović je bil sicer prepričan, da se je obračun na Portugalskem končal z delitvijo točk, kar bi šlo seveda na roko srbski izbrani vrsti. Novico o zmagi Portugalske je vroči napadalec izvedel kar sredi intervjuja po tekmi s Katarci. Vlahović pri tem ni mogel verjeti, da so Portugalci na koncu osvojili vse tri točke. "Lažeš? Zagotovo laže," je odvrnil na prigovarjanje enega izmed srbskih novinarjev. A slednji ni lagal, kar je Vlahoviču na koncu potrdil tudi nek portugalski novinar.

"Dobro, še vedno imamo usodo v svojih rokah. Če zmagamo vse tekme do konca gremo na svetovno prvenstvo. Ni veliko kalkulacij. Bolje, da drugih ekip in tekem sploh ne gledamo ter se osredotočimo na nas same."