Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 02.09.2021 16:37:28

ŠOKANTNE BESEDE IZ BARCELONE: Griezmanna bi zamenjali tudi za Jako Racmana!

Profimedia
V Španiji s(m)o bili priča pestremu zaključku prestopnega roka, v katerem je bil v glavni vlogi Francoz Antoine Griezmann.

Griezmann se je vrnil "domov", znova si bo nadel dres madridskega Atletica. In čeprav je bil finančno gledano to katastrofalen posel za Barcelono, pa na Camp Nouu za njim niso točili solza. Ravno nasprotno, katalonski Sport citira enega od vodilnih mož katalonskega kluba, ki je želel ostati anonimen in ki naj bi dejal: "Zamenjali bi ga tudi za Jako Racmana!"


Francoz se nikoli ni povsem udomačil v Barceloni. Bili so sicer prebliski in bile so dobre tekme, a vse to je bilo malo premalo za nogometaša za katerega so odšteli 120 milijonov evrov. Številni so prav v njem videli simbol nespametnega razmetavanja z denarjem, ki je Barcelono pripeljal globoko v rdeče številke in zaradi česar se je zgodilo nepredstavljivo - odhod Lionela Messija.

Šefom Atletica se po drugi strani smeji. Potem, ko so pred dvema letoma za Francoza prejeli 120 milijonov evrov, bo zdaj rdeče-beli dres nosil kot posojen igralec, kar bo Atletico stalo 10 milijonov po sezoni, če ga bodo želeli odkupiti, pa bodo zanj morali odšteti še 40 milijonov.

Članki iz rubrike