stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
0 10.07.2021 09:13:04

KORONA PREPLAH za Italijane pred finalom na Wembleyju: TRI OKUŽBE in ZAPRT trening center!

Profimedia
To ni priprava, ki jo je imel v mislih Roberto Mancini.

Italijanska nogometna reprezentanca se bo jutri v Londonu za evropsko krono pomerila z Angleži. Dve velesili bosta med seboj obračunali za naslov evropskih prvakov in evforija v obeh nogometnih nacijah je na vrhuncu.
Na tribunah Wembleyja bo tekmo spremljalo dobrih 60 tisoč gledalcev, zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom pa si bo finale v živo lahko ogledalo le okrog tisoč italijanskih navijačev.


Italijane torej v Londonu čaka vroč sprejem, prav lahko pa bi se za Azzurre stvari še precej bolj zapletle. V petek je iz italijanskega tabora namreč prišla neprijetna novica, da so bili trije člani televizijske ekipe Rai, ki italijansko reprezentanco spremlja na Euru, pozitivni na testiranju za koronavirus. Šlo naj bi za novinarja in dva tehnika. Ker so bili medijski delavci tudi v stiku z izbrano vrsto, so Italijani nemudoma zaprli vrata trening centra v Covercianu na obrobju Firenc, celoten tabor je opravil dodatna testiranja, hkrati pa so center v celoti razkužili.

Verjetnost, da bi se okužil kdo od nogometašev je majhna, saj je reprezentanca precepljena, zagotovo pa to ni priprava, ki jo je dva dni pred velikim finalom imel v mislih selektor Roberto Mancini.

Članki iz rubrike