Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 04.07.2021 08:30:13

Saj ta ni s tega sveta! MESSI se je poigraval s tekmeci, poglejte, kaj je naredil Ekvadorju! (video)

Reuters
Argentinski in kolumbijski nogometaši so se prebili v polfinale južnoameriškega prvenstva v Braziliji. Argentinci so v četrtfinalu premagali Ekvador s 3:0, Kolumbijci pa so po izvajanju 11-metrovk izločili Urugvajce in zmagali s 4:2. V rednem delu se je tekma končala brez golov.

Argentina je na krilih Lionela Messija na kolena položila Ekvador. Argentinski nogometni čarodej je prispeval podaji pri golih Rodriga De Paula v 40. in Lautara Martineza v 84. minuti, v tretji minuti sodnikovega podaljška pa je postavil končni izid in dosegel 76. gol za argentinsko izbrano vrsto.

Na drugi polfinalni tekmi je Kolumbija šele po "loteriji" ukanila Urugvaj. V brazilski prestolnici so za Kolumbijce po strelih z bele točke gole dosegli Duvan Zapata, Davinson Sanchez, Yerry Mina in Miguel Borja. Za Urugvaj sta zadela le Edinson Cavani in Luis Suarez, nenatančna sta bila Jose Maria Gimrnez in Matias Vina.



Brazilija in Peru sta si že dan pred tem izborila nastopa v polfinalu. Gostitelj letošnjega celinskega turnirja je bil boljši od Čila z 1:0, Peru pa je po izvajanju 11-metrovk izločil Paragvaj s 4:3.

Prva polfinalna tekma med Brazilijo in Perujem bo 5. julija v Rio de Janeiru, druga polfinalna tekma med Argentino in Kolumbijo pa dan kasneje v Brasilii.

Članki iz rubrike