Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.03.2021 13:57:33
Deli članek:

V GLAVO! Aćimović brutalno iskreno o tem, kaj je naredil za MLAKARJA! Klical me je eden največjih klubov ...

Selektor mlade slovenske reprezentance Milenko Aćimović se otepa očitkov, da v ozadju nevpoklica Jana Mlakarja stoji druga oseba.

Zakaj Jana Mlakarja ne bo na evropskem prvenstvu do 21. leta starosti, ki bo potekalo tudi v Sloveniji? Selektor Milenko Aćimović je pred dnevi razkril seznam, glede odsotnosti sicer odličnega napadalca Maribora pa je bil zelo skop. Zato so se pojavili številni očitki in namigi, da je morda v ozadju stal nekdo drug, zdaj pa se je odločil temu narediti konec. Kot je pojasnil, za to odločitvijo stoji sam. Še več, Mlakarja zelo ceni, ne nazadnje ga je velikanu s področja nekdanje Jugoslavije priporočil kar sam.

"Nedolgo tega je prišlo do mene, da se za Mlakarja zanima eden od največjih klubov s področja nekdanje Jugoslavije. Želeli so moje mnenje in Jan ter ljudje okrog njega zelo dobro vedo, kakšno je bilo. Če bi bilo od tega mnenja odvisno, bi se prestop zagotovo zgodil, saj sem povedal vse najboljše in vse najlepše. To je še en dokaz, da je trenutna odločitev samo posledica okoliščin, v katerih sem iskal v tem trenutku najbolj pripravljene igralce in najbolj homogeno ekipo. Ponavljam, to je bila povsem avtonomna odločitev, za katero stojim in na katero ni vplival nihče," je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN pojasnil Aćimović.