Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.11.2020 08:32:07
Deli članek:

SUPERZVEZDNIK! Glejte, kaj je Jan OBLAK na poti v Atene naredil HRVAŠKEMU STEVARDU!

Jurij Kodrun

Jan Oblak ni le odličen nogometaš, temveč tudi velik človek.

Jan Oblak ni le eden največjih nogometnih zvezdnikov, temveč je tudi izjemen človek. To je, kot poročajo kolegi v tiskani izdaji Ekipe SN, še enkrat dokazal tudi na poti na izjemno pomembno tekmo v Grčijo. Slovenija se bo v sredo ob 20.45 pomerila z Grčijo v Atenah, tekma pa bo izjemnega pomena. Gre za neposredni obračun za zmago v skupini, celo za obračun za zmago v rangu C lige narodov. 

Kot piše novinarski kolega iz Ekipe SN, je na poti v Atene k Oblaku pristopil kar – hrvaški stevard! Ta je večji del leta cincal in kolebal, ali naj se Oblaku približa ali ne. Na koncu je to namesto njega storila kar njegova kolegica, se sprehodila do Oblaka in hitro dosegla, da ji je slovenski vratar sledil v zadnji del jeklenega ptiča. Tam ga je mladi stevard pričakal za nasmeškom do ušes. Sledilo je fotografiranje, med katerim je Oblak celo za hip snel obrazno masko; da stevard res ne bo imel nobenih težav, ko se bo pred prijatelji hvalil, s kom se je fotografiral. No, čeravno niti maska ne bi mogla skriti dejstva, da stevardu ob boku stoji zvezdnik.

VSE O DOGAJANJU PRED TEKMO Z GRČIJO SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.