Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.11.2020 15:57:13
Deli članek:

Zaradi nje sta Angleža 'LETELA' iz reprezentance: Vroča Islandka se je RAZGALILA in NAVDUŠILA VSE!

Instagram

Angleška reprezentanta Phil Foden in Mason Greenwood sta ob gostovanju izbrane vrste na Islandiji poskušala v hotel 'pretihotapiti' dve domačinki.

Na koncu pa sta zaradi tega 'letela' iz reprezentance, selektor Gareth Southgate je člana Cityja in Uniteda takoj, ko se je razvedelo o njunem početju, poslal domov, saj sta kršila reprezentančna pravila, ki so bila zaradi epidemije novega koronavirusa še strožja kot sicer.

Eno od deklet je namreč na družbenih omrežjih objavilo posnetek, v katerem se pogovarja z nogometašema, tako da je stvar hitro pristala v javnosti. Zdaj pa je Lara Clausen šla še nekoliko dlje in je svoje sledilce navdušila z vročimi fotografijami, na katerih je odvrgla večino svojih oblačil, in ob tem zapisala: "Odlično mi gre, če tega niste opazili."

Po prej omenjeni aferi z angleškima nogometašema je prav Clausnova objavila sporočilo, v katerem se je opravičila nogometašema, njuni družini, ob tem pa je dodala, da s sestrično Nadio Gunnarsdottir nista vedeli, da ima Foden dekle in otroka.