Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.11.2020 12:35:06
Deli članek:

NASTAJA FILM O ZLATANU! Znane podrobnosti s snemanja, PRESENEČA pa izbor dveh glavnih igralcev!?!

Ibrahimovića bosta upodobila dva igralca, eden v njegovih začetnih najstniških letih, drugi pa v obdobju njegove nogometne uveljavitve.

Pred nekaj tedni so prve kadre filma 'Jaz sem Zlatan', ki bo brez dvoma velika uspešnica, posneli na Švedskem (v njegovem Malmöju), film pa se bo končal v Amsterdamu, kjer je legendarni Šved stopil na veliki oder. Življenje zvezdnika sta v scenarij za film spravila Jakob Beckman in David Lagercrantz, režiser je Jens Sjogren. Zanimivo, glavna igralca, ki bosta v filmu igrala glavno vlogo, sta čista naturščika, oba Albanca – Dominic Bajrakteri Andersson, ki bo odraščajoči Zlatan (med 11. in 13. letom), Granit Rushiti pa bo predvsem Ibra nogometaš  med njegovim 17. in 23. letom. Proračun filma, ki ga naj bi produkcijska hiša že prodala v številne države (tudi v Slovenijo), je približno 5 milijonov evrov.


Film bo osvetlil zgodbo priseljenca z Balkana, ki je odraščal v Malmöju, v surovem in zloglasnem naselju Rosengard, njegove prve nogometne korake  vse do njegovega odmevnega prestopa v Ajax leta 2001.

Film o Zlatanu (na velika platna naj bi prišel čez eno leto) bo še en dodatek k zvezdniški podobi 39-letnega nogometaša, pred tem je luč sveta ugledala avtobiografija 'Jaz sem Zlatan' (na njej bo tudi temeljil film), leta 2014 pa je posnel svojo verzijo švedske himne (Du Gamla, Du Fria), ki je v domovini podrla številne glasbene rekorde.

Saj veste, česarkoli se Zlatan dotakne, se spremeni v zlato.