pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 12.10.2020 13:26:22

Matjaž KEK zelo iskreno o tem, kar je videl v Prištini, svojim varovancem pa je poslal JASNO SPOROČILO: Vsi se bomo morali ...

Martin Metelko
Slovenska nogometna reprezentanca je v nedeljo v Prištini prišla do zmage nad Kosovom, Zmagala je z 1:0 po golu Haris Vučkića.

Visokorasli napadalec Zaragoze je zadel v 22. minuti tekme, potem ko se je odkrival v liniji kosovske obrambne linije, ki jo je s podajo presekal Sandi Lovrić. "Bilo je veliko dobrih stvari, seveda pa tudi tistega, kar moramo z delom, treningom, komunikacijo popraviti. Premagali smo ekipo s kakovostnimi posamezniki, Slovenija je bila po mojem prav za ta gol boljša," je dejal Kek, ki meni, da je vseeno vse skupaj korak naprej v primerjavi s septembrskimi predstavami.

"Mislim, da smo naredili več v kreaciji igre, v zadnji podaji. Tudi pri golu je bilo tako. Sandi ima to kakovost, pa tudi odkrivanje Harisa in potem dve podobni priložnosti Damjana Boharja kažejo, da se počasi sestavlja ta mozaik. Na eni strani je to nagrada za trud, na drugi pa opozorilo pred novo tekmo. Vsi se bomo morali še zelo dokazovati, da bi zlezli višje, kamor si želimo. To ne bo lahko, je pa to kar korak naprej v primerjavi s septembrom," je še povedal Kek.

Značke: kek, slovenija

Članki iz rubrike