Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

sta
sta
0 06.09.2020 20:51:18

Matjaž Kek: Še naprej bom širil kader, iskal nove rešitve

Martin Metelko
Izjave po tekmi nogometne lige narodov Slovenija - Moldavija (1:0).

Matjaž Kek, selektor Slovenije: "Štiri točke so dober izkupiček tega ciklusa. Ostajajo težave v fazi kreacije, tudi zato, ker manjka več standardih igralcev. Ampak ta zmaga je nagrada novincem, ki so dobili priložnost in se tudi izkazali. Še naprej bom v prihodnosti širil kader, iskal nove rešitve. Ko bo telesna pripravljenost še boljša, pa lahko pričakujemo še več. Dejstvo je, da so nekateri fantje šele na začetku sezone. A odnos je pravi, samo s tem načinom razmišljanja lahko nekaj naredimo. Danes se je videlo, da so eni fantje šli na glavo."

Nino Kouter, igralec Slovenije: "Igrali smo dobro, ustvarili smo si precej priložnosti. Z več časa skupaj bi moralo vse izgledati še bolje. Hvaležen sem za priložnost v reprezentanci, zadovoljen sem s svojo igro, a verjamem, da se da vedno še bolje."



Damjan Bohar, igralec Slovenije: "Vesel sem treh točk. Drugič smo igrali v takšni postavi, danes pa je bilo vse dosti bolje kot na pripravah. Naslednjič bo z dodatnim treningom še veliko bolje."

Engin Firat, selektor Moldavije: "Oceno bi naredil za vsak polčas posebej. V prvem nismo pokazali prave igre, Sloveniji smo dovolili preveč prostora, manjkalo je agresivnosti. Prejeli smo neumen gol. Žal je tako, da tekme ni možno prekiniti sredi polčasa in se pogovoriti s fanti. Po pogovoru ob polčasu smo v drugi polovici pokazali pravi značaj in lahko rečem prevladovali."

Članki iz rubrike