mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 03.09.2020 11:01:58

PREOBRAT v zadevi Messi?! Na vsak način želel oditi, omenjalo se je celo City, ZDAJ PA PRAVI ŠOK!

Reuters
Kot razkrivajo argentinski mediji, obstaja velika verjetnost, da bo Lionel Messi ostal član Barcelone tudi v prihajajoči sezoni.

Pričakovanja španskih medijev, da bo sreda prinesla rešitev zapleta o prihodnosti argentinskega nogometnega superzvezdnika v vrstah Barcelone, se niso izkazala za upravičena. Jorge Messi, oče in agent Lionela Messija, se je sestal s predsednikom katalonske zasedbe Josepom Mario Bartomeujem, strani pa nista dosegli dogovora, čeprav naj bi Messijevi zastopniki sestanek označili kot uspešen.


Vodstvo Barcelone vztraja pri tem, da je Messi še zmeraj član Barcelone, in ga ne želi izpustiti iz rok, še več, z njim si želijo še za dodatno leto podaljšati pogodbo. Tako naj bi bil še naprej nosilec Barcelone in vodja novega projekta, za katerega skrbi novi trener Ronald Koeman.

Če je usoda Messija v tem trenutku velikanska neznanka, pa so mediji v Argentini prepričani, da vse skupaj vendarle ni tako hudo, kot je videti na prvi pogled. Novinar televizije TyC Martin Arevalo, ki je bil eden prvih, ki so poročali o Messijevi odločitvi, da si na vsak način želi zapustiti vrste Barcelone, zdaj trdi, da Messi vse bolj razmišlja o še eni sezoni na Camp Nouu. "Četrtek bo odločilen dan za Messija. Ampak v igri je nov scenarij, obstajajo zelo velike možnosti, da bo najboljši nogometaš na svetu ostal na Camp Nouu do junija 2021 in tako do konca oddelal svojo pogodbo," je sporočil argentinski novinar, ob tem pa naj bi ključno vlogo odigrali izjemni navijači Barce, ki so ga skozi vsa leta brezpogojno podpirali. Po koncu naslednje sezone bi se od njih lahko poslovil na primeren način in odšel skozi velika vrata, kar se za najboljšega igralca v zgodovini kluba tudi spodobi.

Značke: barcelona, messi

Članki iz rubrike