nicola-tanturli, iskalna-akcija Svet24.si

FOTO: Pogrešanega 21-mesečnega malčka našli v ...

gasilci stara vrhnika Svet24.si

V tragediji na avtocesti ugasnila tri življenja; ...

jozef horvat bobo Reporter.si

Novi šok v NSI: Jožef Horvat ni več v igri za ...

solkan, soča, utopitev Svet24.si

Je utopitvi dečka v Soči botroval nenaden ...

balskanski bojevnik, dragan tošić Necenzurirano

Lovke afere komunalno blato vodijo do Balkanskega ...

Foto: Facebook - Simona Potočar Njena.si

Neverjetna preobrazba tekmovalke slovenskega ...

polona k Njena.si

Polona iz Sanjskega moškega: Stojim na realnih ...

nu
nu
3 06.06.2020 07:04:08

KATANČEVA družina v SKRBEH! Nekdanji slovenski selektor bo moral... (foto)

Srečko Katanec je z zlatimi črkami zapisan v zgodovino slovenskega nogometa. Pred dnevi je bila 'obletnica' znamenite 'Šmarne gore' in nekdanji slovenski selektor...

Seveda je služba služba in če si za njo tako dobro plačan, kot je Srečko Katanec (milijon ameriških dolarjev), potem jo pač moraš opravljati ne glede na vse. Katanec je selektor Iraka in je bil do zdaj precej uspešen, kar ga je obdržalo na selektorskem stolčku, čeprav ima veliko nasprotnikov. V Iraku še niso opravili s koronavirusom, saj je še veliko okuženih in je vlada odredila karanteno. Kljub temu, da epidemije še traja, pa si vodilni pri nogometni zvezi želijo, da se nekdanji slovenski selektor vrne na delovno mesto v Bagdad - žarišče okužbe, poleg tega pa se odgovorni bojijo, da se bo okužba še širila, ker umrle svojci po tradiciji umivajo z vodo.

Predsednik nogometne zveze Iraka je vzpostavil stik s Katancem, ki je v Ljubljani in dogovorila sta se, da se vrne v Irak, kjer naj bi kmalu zagnali tudi ligo. Seveda je ob tem kar veliko tveganja za nekdanjega slovenskega selektorja, kajti ob morebitnem novem izbruhu, se bo težko vrnil nazaj v domovino. Zato je Katančeva družina zagotovo precej zaskrbljena.

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike