kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 06.06.2020 07:04:08

KATANČEVA družina v SKRBEH! Nekdanji slovenski selektor bo moral... (foto)

Srečko Katanec je z zlatimi črkami zapisan v zgodovino slovenskega nogometa. Pred dnevi je bila 'obletnica' znamenite 'Šmarne gore' in nekdanji slovenski selektor...

Seveda je služba služba in če si za njo tako dobro plačan, kot je Srečko Katanec (milijon ameriških dolarjev), potem jo pač moraš opravljati ne glede na vse. Katanec je selektor Iraka in je bil do zdaj precej uspešen, kar ga je obdržalo na selektorskem stolčku, čeprav ima veliko nasprotnikov. V Iraku še niso opravili s koronavirusom, saj je še veliko okuženih in je vlada odredila karanteno. Kljub temu, da epidemije še traja, pa si vodilni pri nogometni zvezi želijo, da se nekdanji slovenski selektor vrne na delovno mesto v Bagdad - žarišče okužbe, poleg tega pa se odgovorni bojijo, da se bo okužba še širila, ker umrle svojci po tradiciji umivajo z vodo.

Predsednik nogometne zveze Iraka je vzpostavil stik s Katancem, ki je v Ljubljani in dogovorila sta se, da se vrne v Irak, kjer naj bi kmalu zagnali tudi ligo. Seveda je ob tem kar veliko tveganja za nekdanjega slovenskega selektorja, kajti ob morebitnem novem izbruhu, se bo težko vrnil nazaj v domovino. Zato je Katančeva družina zagotovo precej zaskrbljena.

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike