ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

nu
nu
3 06.06.2020 07:04:08

KATANČEVA družina v SKRBEH! Nekdanji slovenski selektor bo moral... (foto)

Srečko Katanec je z zlatimi črkami zapisan v zgodovino slovenskega nogometa. Pred dnevi je bila 'obletnica' znamenite 'Šmarne gore' in nekdanji slovenski selektor...

Seveda je služba služba in če si za njo tako dobro plačan, kot je Srečko Katanec (milijon ameriških dolarjev), potem jo pač moraš opravljati ne glede na vse. Katanec je selektor Iraka in je bil do zdaj precej uspešen, kar ga je obdržalo na selektorskem stolčku, čeprav ima veliko nasprotnikov. V Iraku še niso opravili s koronavirusom, saj je še veliko okuženih in je vlada odredila karanteno. Kljub temu, da epidemije še traja, pa si vodilni pri nogometni zvezi želijo, da se nekdanji slovenski selektor vrne na delovno mesto v Bagdad - žarišče okužbe, poleg tega pa se odgovorni bojijo, da se bo okužba še širila, ker umrle svojci po tradiciji umivajo z vodo.

Predsednik nogometne zveze Iraka je vzpostavil stik s Katancem, ki je v Ljubljani in dogovorila sta se, da se vrne v Irak, kjer naj bi kmalu zagnali tudi ligo. Seveda je ob tem kar veliko tveganja za nekdanjega slovenskega selektorja, kajti ob morebitnem novem izbruhu, se bo težko vrnil nazaj v domovino. Zato je Katančeva družina zagotovo precej zaskrbljena.

Značke: srečko-katanec, irak

Članki iz rubrike