polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
1 04.03.2020 00:19:11

PRETIRANI OPTIMIZEM ?!? "Grčija? Slovenija? Ah, Kosovo je favorit, kot vsi Balkanci ..."

Profimedia
Slovenska nogometna reprezentanca bo v novi izvedbi lige narodov igrala proti Grčiji iz prvega, Kosovu iz drugega in Moldavijo iz tretjega jakostnega bobna.

Še posebej zanimiva bosta obračuna s selekcijo Kosova, ki je razmeroma nova reprezentanca na tej ravni, a je prav v prvi ligi narodov presenetila in se v ligi D uvrstila na finalni turnir in se s tem še vedno poteguje za nastop na letošnjem evropskem prvenstvu.

Po žrebu v Prištini zatrjujejo, da je skupina 3 s Slovenijo, Grčijo in Moldavijo najmočnejša v ligi C. Predvsem zaradi Slovencev in Grkov, ki ju očitno Kosovarji izjemno cenijo. Grke kot nekdanje evropske prvake in Slovence kot večkratne udeležence velikih tekmovanj.


Albert Bunjaki
Profimedia


Nekdanji selektor Kosova Albert Bunjaki je izpostavil, da je Kosovo vsemu navkljub favorit te skupine, "tako kot ostale balkanske reprezentance v tej ligi. Pravzaprav ima Kosovo največ možnosti za prvo mesto, tudi Črna gora v skupini 1, Severna Makedonija v skupini 2 in Albanija v skupini 4."

V nadaljevanju je Bunjaki dejal, da ima Kosovo mlado reprezentanco, kar ga izjemno veseli. Čeprav je prepričan, da bo Kosovo končal na prvem mestu, je na drugi strani izjavil, da bo ob Grčiji in Sloveniji, ki sta na lestvici Fifa uvrščeni višje, mogoče napredovati. "Tako je na papirju, ampak v resnici je Slovenija v prejšnji ligi narodov končala na zadnjem mestu v svoji skupini. Primerjam jo lahko s Severno Makedonijo. Je pa to ekipa, ki ima v svojih vrstah 162 milijonov vrednega Jana Oblaka iz madridskega Atletica, osrednja figura na igrišču pa je Josip Iličić iz Atalante."

Članki iz rubrike