fashion 2 Svet24.si

Našli smo šest let stare fotografije Dončićeve...

ženska Dobra karma

Bolezenski znaki se najprej najavijo v sanjah

pernod ricard Svet24.si

Šefi jih silijo, da v službi pijejo liker

uroš rožič, špela gavez Svet24.si

Med delom se je Urošu nož zapičil v dimlje: z ...

V hrvaški prestolnici je potekala maša za Tita Dobra karma

Je Tito umrl kot musliman?

_BVP0088 Njena.si

Kamere zamolčale, zakaj ga Kmetje niso marali

denis toplak Njena.si

Nepredstavljivo: Denis Toplak postal žrtev?

nu
nu
2 06.11.2019 11:32:27

Ljudski vrt je PREMAGAL Stožice! Mariborski stadion doletela VELIKA ČAST!

Ljudski vrt je premagal Stožice.

Slovenija bo poleti 2021 skupaj z Madžarsko gostila evropsko prvenstvo za nogometaše do 21 let. To bo eden izmed največjih športnih dogodkov, ki ga je kadarkoli gostila državica na sončni strani Alp, na Euru za nogometaše do 21. leta starosti namreč vedno znova nastopajo tudi že nekateri zelo uveljavljeni nogometaši, čisto pravi superzvezdniki. In številni, ki bodo to še postali. 

Evropsko prvenstvo bo potekalo med 9. in 26. junijem, otvoritveno tekmo pa bo odigrala - Slovenija! V Ljudskem vrtu. Nasprotnik seveda še ni znan, kajti kvalifikacije za prihajajoči Euro še potekajo, nastop na evropskem prvenstvu pa si bo poleg Slovenije in Madžarske, ki sta tja že uvrščeni - zanimivo, prvič bosta Euro za igralce do 21 let gostili dve državi -, zagotovilo še 14 reprezentanc. To bo tudi prvo evropsko prvenstvo, v katerem se bo med seboj merilo 16 reprezentanc. 

V Sloveniji se bodo tekme evropskega prvenstva igrale na stadionih v Mariboru, Ljubljani, Celju in Kopru. Velika čast je torej pripadla Ljudskemu vrtu, kjer bo potekala otvoritvena tekma. 

Znan je tudi že celoten razpored evropskega prvenstva. Otvoritvena tekma prvenstva bo, kot rečeno, potekala v Mariboru, četrtfinale v Szekesfehervarju, Szombathelyju, Mariboru in Ljubljani, polfinale v Budimpešti in Ljubljani, veliki finale pa v Szekesfeharvarju.

Članki iz rubrike