opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 19. novembra

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

14-tele-kozadisiljubezen-44-53 Dobra karma

Resnica je, da si celo največji samotarji želijo...

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

ue
ue
4 16.10.2019 17:02:00

Član ZLATE GENERACIJE udaril po NAVIJAČIH! So oni krivi za PORAZ proti AVSTRIJI?

Jurij Kodrun
Vsak ima pravico do svojega mnenja in vsak lahko poišče vzroke za neuspeh tam, kjer se mu zdi relevantno. Toda ...

Marinko Galić, član zlate generacije slovenskih nogometašev, je v anketi za časopis Dnevnik za 'krivce' neuspešnih kvalifikacij za Euro 2020 označil kar slovenske navijače. Precej poniževalno jim je dal nalepko 'kiss cam' navijači.

Za Dnevnik je povedal: "Vzponi in padci se dogajajo, a moramo vedeti, da smo že deset let brez uvrstitve na veliko tekmovanje. V tem času smo zamenjali številne selektorje. Srečko Katanec medijem ni odgovarjal, ker je bil neposreden in svojeglav. Tomaž Kavčič se ni znašel, ker ni imel avtoritete med igralci in prave komunikacije z javnostjo. Dobili smo svetovnega retorika in odličnega trenerja Matjaža Keka. Vsi smo bili navdušeni, ko je sprejel izziv. Kvalifikacije so izgubljene, zato bi lahko že novembra proti Latviji poskusili uveljaviti več igralcev iz prve lige. Nič ne moremo izgubiti, lahko pa dobimo širšo sliko igralskega kadra in ustvarimo novo okostje moštva. Slovenija potrebuje organizirane navijače kot v času moje generacije. Namesto pravih navijačev imamo 'kiss cam'. Saj nismo Amerika."

Ste torej tisti, ki ste prišli v nedeljo spodbujat slovensko nogometno reprezentanco proti Avstriji, res 'Američani'? Kaj pa bi imel Galić na tribunah Stožic? Bakle in ostalo pirotehniko? Morda nacionalistične ali pa rasistične izpade navijačev, kot smo jih videli v Bolgariji? 

Značke: slovenija, avstrija

Članki iz rubrike