možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Adi Smolar Njena.si

Kaj se dogaja z zaljubljenim Adijem Smolarjem?

ue
ue
4 16.10.2019 17:02:00

Član ZLATE GENERACIJE udaril po NAVIJAČIH! So oni krivi za PORAZ proti AVSTRIJI?

Jurij Kodrun
Vsak ima pravico do svojega mnenja in vsak lahko poišče vzroke za neuspeh tam, kjer se mu zdi relevantno. Toda ...

Marinko Galić, član zlate generacije slovenskih nogometašev, je v anketi za časopis Dnevnik za 'krivce' neuspešnih kvalifikacij za Euro 2020 označil kar slovenske navijače. Precej poniževalno jim je dal nalepko 'kiss cam' navijači.

Za Dnevnik je povedal: "Vzponi in padci se dogajajo, a moramo vedeti, da smo že deset let brez uvrstitve na veliko tekmovanje. V tem času smo zamenjali številne selektorje. Srečko Katanec medijem ni odgovarjal, ker je bil neposreden in svojeglav. Tomaž Kavčič se ni znašel, ker ni imel avtoritete med igralci in prave komunikacije z javnostjo. Dobili smo svetovnega retorika in odličnega trenerja Matjaža Keka. Vsi smo bili navdušeni, ko je sprejel izziv. Kvalifikacije so izgubljene, zato bi lahko že novembra proti Latviji poskusili uveljaviti več igralcev iz prve lige. Nič ne moremo izgubiti, lahko pa dobimo širšo sliko igralskega kadra in ustvarimo novo okostje moštva. Slovenija potrebuje organizirane navijače kot v času moje generacije. Namesto pravih navijačev imamo 'kiss cam'. Saj nismo Amerika."

Ste torej tisti, ki ste prišli v nedeljo spodbujat slovensko nogometno reprezentanco proti Avstriji, res 'Američani'? Kaj pa bi imel Galić na tribunah Stožic? Bakle in ostalo pirotehniko? Morda nacionalistične ali pa rasistične izpade navijačev, kot smo jih videli v Bolgariji? 

Značke: slovenija, avstrija

Članki iz rubrike