Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 14.10.2019 09:02:11

Po tem, ko je zvezdnik MAKEDONIJE povsem PONIŽAL Slovenijo, mu je selektor AVSTRIJE vrnil HUD UDAREC!

Grega Wernig
Selektor Avstrije Franco Foda je bil po tekmi s Slovenije zelo spoštljiv do nasprotnika.

Pred tekmo Slovenije in Severne Makedonije v Skopju so predvsem zelo odmevale besede kapetana Gorana Pandeva, ki je povsem ponižal Jana Oblaka in druščino. 

"Slovenija ima Josipa Iličića, ki je sijajen igralec, a nima nič drugega. Preostanek ekipe ni niti blizu tega, da bi lahko razmišljal o igranju na evropskem prvenstvu. Rekel sem že pred tekmo, da Slovenija ni nič posebnega, in to se je več kot potrdilo. Okej, imajo Oblaka, o njem ni treba razpravljati, a vratar ni še nikoli nikogar odpeljal nikamor. Zdaj bom navijal za Slovenijo, saj potrebujemo njihovo zmago nad Avstrijo, toda bojim se, da samo z Iličićem ne bodo kos tej nalogi," je povedal Pandev.

Naši severni sosedi so bili pravo nasprotje Pandeva. Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so na avstrijskega selektorja Franca Fodo naslovili vprašanje, ali se strinja s Pandevom, da Slovenija nima ekipe za Euro, da ima le Iličića in nič drugega: "Absolutno se ne morem strinjati s to oceno. Slovenija je odlična ekipa s kar nekaj odličnimi posamezniki. Seveda ima Iličića, a tudi Šporarja, VerbiČa, Berića in še koga. Proti Poljski prejšnji mesec so pokazali, česa so sposobni, in ponosen sem, da smo premagali tako ekipo."

Članki iz rubrike