favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 14.10.2019 08:27:01

ZELO NEPOSREDNO! Oblak po porazu razkril dogajanje v SLAČILNICI, o prihodnosti pa: Drug drugemu ...

Jurij Kodrun
Prvi zvezdnik slovenske izbrane vrste po porazu z Avstrijo ni skrival razočaranja.

Mesec oktober resnično ni bil po okusu navijačev slovenske izbrane vrste. Po tem, ko so bili Slovenci po septembrskih dvobojih v igri za uvrstitev na evropsko prvenstvo, so zdaj kar dvakrat izgubili. Najprej v Skopju proti Severni Makedoniji, v nedeljo pa še v Stožicah proti Avstriji.

Kapetan slovenske izbrane vrste razočaranja ni skrival. "Stanje v slačilnici ni ravno dobro. Nismo se prav dosti pogovarjali, seveda smo vsi razočarani. Izgubili smo še drugo oktobrsko tekmo, na kateri je bila potrebna zmaga. Razočaranje je veliko, ampak nimamo kaj, to je nogomet, s tem se moramo sprijazniti. Danes očitno nismo bili dovolj dobri, da bi lahko zmagali. Glavo moramo dvigniti, drug drugemu pogledati v oči in iti naprej. Pripraviti se moramo za naslednje tekme, kar se tiče naslednjega evropskega prvenstva, smo v zelo težkem položaju. Teoretične možnosti obstajajo, ampak bo zelo težko. Treba je ostati skupaj, se ne prepirati, delati še naprej in popraviti napake," so bile prve besede slovenskega kapetana Jana Oblaka po porazu z Avstrijo, v nadaljevanju pa se je dotaknil tudi igre in zaslužene zmage gostov.

"Načrt v drugem polčasu je bil drugačen, kar smo pa prikazali na zelenici. Težko je zdaj govoriti o tem, kaj bi morali storiti in kaj bi se lahko zgodilo. To bi morali pokazati na zelenici, na žalost tega nismo naredili. Zmage si nismo zaslužili, morali bi narediti veliko več. Borili smo se, nikomur ne moremo očitati, da ni dal vse od sebe, ampak sama borba na takšnih tekmah ni dovolj."

Značke: oblak, slovenija

Članki iz rubrike