IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Hana Huljić in Petar Grašo 1 Njena.si

Petar Grašo bo že drugič postal očka

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
2 10.10.2019 23:47:10

Kek je povsem OPRAL Stojanovića in Mevljo, ki sta se PREPIRALA ob drugem golu Makedonije!?

Martin Metelko
Matjaž Kek kot po navadi brez dlake na jeziku.

Ob drugem zadetku Makedonije sta se v manjši prepir - oziroma bolje rečeno izmenjavo mnenj - spustila Petar Stojanović in Miha Mevlja. Eden drugemu sta poskušala dopovedati, kaj je drugi storil narobe, da so Makedonci uspeli zabiti še drugič. 

Takšna izmenjava mnenj ni bila nikakor povšeči Matjažu Keku, kar je jasno in glasno povedal na novinarski konferenci po koncu tekme. "Izgubili smo tisto objektivnost, ko narediš napako, da je to sestavni del našega življenja. Kar se nogometa tiče, moraš to napako poskušati popraviti, ne pa da misliš, da jo bo nekdo drug namesto tebe. To sem jim zdaj povedal v garderobi in to govorim tudi za javnost," je dejal Kek. 

In nadaljeval: "Saj ni treba kaj veliko filozofirati. Čez tri dni je nov izziv. Imamo možnost, da se pokažemo v boljši luči. Če bomo pa seveda nadaljevali v tej smeri, potem bo to drug problem. Potem je to težava karakterja in prevzemanja odgovornosti. Če moraš biti na vrhu, moraš prevzeti odgovornost. Biti dovolj samokritičen. Ne pa iskati rešitve pri kakšnem drugem igralcu. Jaz sem se mogoče celo tega malce bal. Če sem zelo iskren. Vedel sem, kaj je tekma s Poljsko in Izraelom vzpodbudila, kaj je vzplamtelo iz vsega tega. Ampak tokrat smo vsi skupaj padli nazaj na realna tla. Nismo tako slabi, boljši smo, kot smo se tokrat pokazali. Takšne stvari se dogajajo v športu in samo upam, da bo to za nas dovolj velika izkušnja. Pokazali smo že, da smo lahko boljši."

Značke: kek, stojanović, mevlja

Članki iz rubrike