pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
1 10.10.2019 17:45:20

JOKALI BOSTE OD SMEHA! Ne boste verjeli, kaj si MATJAŽ KEK misli o MODI svojih nogometašev!

Jurij Kodrun/M24.si
Matjaž Kek se zna tudi pošaliti.

V velikem intervjuju za Nedelo je Matjaž Kek govoril o številnih temah. Veliko jih je bilo vezanih na nogomet, nekatere na njegov slog življenja. 

"Pol svojega časa sem tako ali tako na morju; če ne v Opatiji, pa v Dalmaciji, kar je v kombinaciji s štajerskim temperamentom idealna kombinacija. Opatija ponuja kulturo, pa tudi mondeni prestiž, potem pa uživam še dalmatinski leggero – kratka majica in hlače, japonke in »hvala, nasvidenje pa pusti me na miru," je denimo le del njegovega odgovora na vprašanje, ali rad kuha. 

Novinarka se je ob zaključku njegovega odgovora navezala s pripombo, da si, preden si natakne japonke, obuje nogavice, kar je najnovejša modna muha. Kek je s simpatičnim odgovorom na pripombo navdušil. "Ravno zadnjič sem gledal neka dekleta v taki opravi in sem vprašal sina, kaj je narobe z njimi, pa me je poklopil, da nimam pojma, naj začnem malo gledati okoli sebe," je dejal slovenski selektor. In nadaljeval: "Je pa res, da tega problema nimam več, odkar sem selektor, saj ko pridejo moji špokiji pa verbiči, reneji in kompanija, hitro izvem, kakšna moda in frizure so 'in', kaj 'out' ... Samo pogledam jih, pa sem na tekočem (smeh)." 

Članki iz rubrike