Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 10.10.2019 17:45:20

JOKALI BOSTE OD SMEHA! Ne boste verjeli, kaj si MATJAŽ KEK misli o MODI svojih nogometašev!

Jurij Kodrun/M24.si
Matjaž Kek se zna tudi pošaliti.

V velikem intervjuju za Nedelo je Matjaž Kek govoril o številnih temah. Veliko jih je bilo vezanih na nogomet, nekatere na njegov slog življenja. 


"Pol svojega časa sem tako ali tako na morju; če ne v Opatiji, pa v Dalmaciji, kar je v kombinaciji s štajerskim temperamentom idealna kombinacija. Opatija ponuja kulturo, pa tudi mondeni prestiž, potem pa uživam še dalmatinski leggero – kratka majica in hlače, japonke in »hvala, nasvidenje pa pusti me na miru," je denimo le del njegovega odgovora na vprašanje, ali rad kuha. 

Novinarka se je ob zaključku njegovega odgovora navezala s pripombo, da si, preden si natakne japonke, obuje nogavice, kar je najnovejša modna muha. Kek je s simpatičnim odgovorom na pripombo navdušil. "Ravno zadnjič sem gledal neka dekleta v taki opravi in sem vprašal sina, kaj je narobe z njimi, pa me je poklopil, da nimam pojma, naj začnem malo gledati okoli sebe," je dejal slovenski selektor. In nadaljeval: "Je pa res, da tega problema nimam več, odkar sem selektor, saj ko pridejo moji špokiji pa verbiči, reneji in kompanija, hitro izvem, kakšna moda in frizure so 'in', kaj 'out' ... Samo pogledam jih, pa sem na tekočem (smeh)." 

Članki iz rubrike