duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

horoskop_napoved_astrologija Svet24.si

Horoskop za četrtek, 4. junija

orban jansa Reporter.si

Ogrske nočemo, Prekmurja ne damo: 100 let po ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Saša Einsiedler-18 Njena.si

Saša Einsiedler znova pod žarometi

ro
ro
0 04.10.2019 18:20:50

ZLATKO ZAHOVIĆ pred prihajajočo preizkušnjo: Imate to NESREČO, da smo VAŠI TEKMECI! Čutim, DA BO TAKO ...

Martin Metelko
Najboljši strelec slovenske izbrane vrste optimistično pričakuje nadaljevanje kvalifikacij.

Ta konec tedna bodo v središču pozornosti klubska dogajanja, nakar se bo začelo odštevanje do nadaljevanja kvalifikacij za evropsko prvenstvo, ki ga na sončni strani Alp po veličastnih zmagah nad Poljsko in Izraelom pričakujemo nadvse nestrpno. Matjaž Kek in njegovi izbranci se bodo v prihajajočem ciklu udarili z Makedonijo v gosteh in z Avstrijo v Stožicah, najprej je že prihodnji četrtek na vrsti gostovanje v Skopju.

Popolnoma jasno je, da slovensko izbrano vrsto čaka izjemno zahtevno delo. Gostitelji so izjemno optimistično razpoloženi ob spoznanju, da bi se z zmago na lestvici izenačili z Janom Oblakom in soigralci ter se enakovredno vključili v boj za Euro.

Zahtevnosti naloge se zaveda tudi Zlatko Zahović, ampak … "V Skopju pričakujem zmago Slovenije. Toda težko zmago," je za spletno stran gol.mk povedal najboljši strelec slovenske reprezentance.

"Slovenija se je ubadala z zamenjavo generacij in povsem normalno je, da gre za proces. Zlasti v državi z dvema milijonoma prebivalcev. Nujno smo potrebovali in čakali na dober, na sijajen rezultat, da bi dobili potrditev, da delamo dobro ter seveda za samozavest. To nam je uspelo proti Poljski in zdaj smo zelo nevarni. Slovenija v kvalifikacijah nikoli ni favorit, vendar pričakujem, da se bo uvrstila na prihajajoče evropsko prvenstvo. Smo konkurenčni, čutim to," je nadaljeval športni direktor Maribora in nato v Makedonijo poslal jasno sporočilo: "Malo je možnosti, da bi to uspelo Makedoniji. Ker ima to nesrečo, da je njen nasprotnik Slovenija. Imamo več kakovosti, v preteklosti smo že bili na treh velikih tekmovanjih. V tem trenutku pa smo kot lev, ki se je prebudil. Imamo več izkušenj, odlikuje nas ekipni duh, vendar poudarjam, da zelo spoštujem makedonsko zasedbo, ki je konkurenčna v teh kvalifikacijah. Makedonija je od nekdaj imela vrhunske igralce in spada med države, ki mi je po talentu in razmišljanju zelo blizu. Darko Pančev je legenda, kralj, najboljši klasični napadalec, ki sem ga kadarkoli videl," je dejal Zlatko Zahović.

Članki iz rubrike