pogreb, šala Svet24.si

VIDEO: Med pogrebom se je 'oglasil' iz krste in ...

aleksander, saša, brez oči Svet24.si

FOTO: Saša se je rodil brez oči in je na svetu ...

par Svet24.si

Čarobna palčka za lepo zvezo: pogled v zvezde

nataša švikart Svet24.si

Predsednica društva Maus zbran dobrodelni denar ...

dreamstime_m_47152255 Odkrito.si

Preprosti jogijski gibi za vidno pomlajevanje ...

natalija Njena.si

Na Kmetijo prihaja presenečenje letošnje sezone!

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
2 04.10.2019 12:55:07

Zvezdnik Reala preživel ROMANTIČNO NOČ, potem pa DOŽIVEL ŠOK, ko je videl ... (FOTO)

Profimedia
Srbski nogometni zvezdnik je v Beogradu, kjer med letoma 2014 in 2016 nosil dres Crvene zvezde, preživel romantično noč. Potem pa ...

Član madridskega Reala, v katerega je poleti prestopil iz Eintrachta, ne skriva več, da je v ljubezenski vezi z manekenko Sofijo Milošević, ki je znana po tem, da je posteljo delila s številnimi srbskimi športniki. Še nedavno so jo videvali z enim, zdaj je že z drugim. Z Jovićem sta se že sprehodila bo beograjski promenadi, se zabavala na znamenitih splavih, v času reprezentančnega premora pa je nogometaš pri njej preživel čudovito noč.

Noč je bila gotovo čudovita, jutro po njej pa sploh ne. Pred stavbo, v kateri živi Miloševićeva, je namreč izginil njegov pregrešno drag avtomobil, vreden 140 tisoč evrov. Neimenovan vir je povedal: "Luka je prišel k Sofiji, da bi bila skupaj, pred njegovim odhodom v Luksemburg. Ker ni bilo prostega parkirnega mesta, je svoj avtomobil pustil na neoznačenem prostoru. Prepričan je bil, da za eno noč ne bo nič narobe. Vendar, njegov avtomobil je izginil. Po začetnem šoku je kmalu izvedel, da mu je avtomobil odpeljal pajek."

Joviću je padel kamen s srca, denarna kazen za odvoz avtomobila in napačno parkiranje je super v primerjavi s krajo avtomobila. Gotovo pa bo v prihodnje precej bolj pazljiv, ko bo obiskoval prelestno Sofijo.

Članki iz rubrike