duhovna pot Dobra karma

Ko drugi mislijo, da ste umrli, ste v resnici ...

donald-trump, melania-trump Svet24.si

VIDEO: Ob Donaldu mračna Melania. Ob tem, kar je ...

matej lahovnik-pl Reporter.si

Poglejte, koliko so davkoplačevalce stali ...

andrej sisko stajerska varda bobo2 Svet24.si

Šiškova varda nadlegovala lastnika kampa

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ere Petra Vriska je konec

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

franko bajc Njena.si

Franko, kot ga še niste videli

nu
nu
2 04.10.2019 12:55:07

Zvezdnik Reala preživel ROMANTIČNO NOČ, potem pa DOŽIVEL ŠOK, ko je videl ... (FOTO)

Profimedia
Srbski nogometni zvezdnik je v Beogradu, kjer med letoma 2014 in 2016 nosil dres Crvene zvezde, preživel romantično noč. Potem pa ...

Član madridskega Reala, v katerega je poleti prestopil iz Eintrachta, ne skriva več, da je v ljubezenski vezi z manekenko Sofijo Milošević, ki je znana po tem, da je posteljo delila s številnimi srbskimi športniki. Še nedavno so jo videvali z enim, zdaj je že z drugim. Z Jovićem sta se že sprehodila bo beograjski promenadi, se zabavala na znamenitih splavih, v času reprezentančnega premora pa je nogometaš pri njej preživel čudovito noč.

Noč je bila gotovo čudovita, jutro po njej pa sploh ne. Pred stavbo, v kateri živi Miloševićeva, je namreč izginil njegov pregrešno drag avtomobil, vreden 140 tisoč evrov. Neimenovan vir je povedal: "Luka je prišel k Sofiji, da bi bila skupaj, pred njegovim odhodom v Luksemburg. Ker ni bilo prostega parkirnega mesta, je svoj avtomobil pustil na neoznačenem prostoru. Prepričan je bil, da za eno noč ne bo nič narobe. Vendar, njegov avtomobil je izginil. Po začetnem šoku je kmalu izvedel, da mu je avtomobil odpeljal pajek."

Joviću je padel kamen s srca, denarna kazen za odvoz avtomobila in napačno parkiranje je super v primerjavi s krajo avtomobila. Gotovo pa bo v prihodnje precej bolj pazljiv, ko bo obiskoval prelestno Sofijo.

Članki iz rubrike