Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 28.05.2019 10:56:24

Stojanoviću uspel VELIKI MET?! Nemčiji 'SUNIL' nogometaša velikega BAYERNA, z njim že nad SLOVENIJO!

Profimedia
Zanimiva poteza Slaviše Stojanovića.

Slaviša Stojanović je obelodanil seznam nogometašev, na katere bo računal na prihajajočih kvalifikacijskih tekmah z Izraelom in Slovenijo. Na njem je tudi Vitalijs Maksimenko, branilec Olimpije, kar precej prahu pa je Stojanović dvignil tudi s tem, da je vabilo poslal Danielsu Ontuzansu. Zanj verjetno še niste slišali, a je njegova zgodba sila zanimiva. Rodil se je namreč v Nemčiji, kjer se kali celo pri velikem Bayernu. Star je 19 let, pred časom je igral tudi za nemško reprezentanco do 15 let. Prav zato je to, da ga je Stojanović vpoklical v člansko reprezentanco Latvije, dvignilo kar precej prahu. Ne nazadnje Ontuzans sploh še ni odigral nobene tekme v članskem nogometu!

"Trenutek za njegov vpoklic je bil pravi," je poudaril strokovnjak iz Ljubljane in dodal: "S predsednikom zveze sva odšla v München in si ga ogledala na tekmi Bayerna. Po koncu tekme sva se odločila, da bo prejel vabilo v člansko selekcijo. Zelo sva bila zadovoljna s tem, kar sva videla. Zdaj bo zraven, da se bo lahko spoznal z ustrojem. Prav tako bo zraven, ker bi bil greh izgubiti nadarjenega nogometaša. Morda ne bo imel vidnejše vloge, to tudi ni glavni cilj. Bi si ga pa radi še dodatno ogledali."

Kot zanimivost povejmo, da je Ontuzans nedolgo tega podpisal novo pogodbo z Bayernom, kjer je nase prvič opozoril že, ko mu je bilo vsega 14 let. Tedaj je namreč prvič treniral s člansko ekipo, in sicer na željo – Josepa Guardiole!

Ontuzans
vszi

Članki iz rubrike