slavko ivančič 1 Odkrito.si

Umrla po hudi bolezni, znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

zemlja Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 20. do 27....

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

Hatari Svet24.si

Islandci na Evroviziji poskrbeli za škandal, tega...

madonna Njena.si

Madonna v središču škandala na Evroviziji

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

nu
nu
4 06.04.2019 01:43:21

PREDSEDNIK POJASNJUJE! Bo Kevin Kampl na prihajočih tekmah spet oblekel slovenski dres?

Jurij Kodrun & m24
Novi stari selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je kvalifikacije za nastop na evropskem prvenstvu začel z dvema neodločenima izidoma.

Začetek je pogojno obetaven, ni pa ravno blesteč. Izguba štirih točk je na koncu koncev le izguba štirih točk, ki jih bo treba nadomestiti na preostalih tekmah. Takoj po tekmah z Izraelom v gosteh in Severno Makedonijo doma so iz vrst Nogometne zveze Slovenije začeli prihajati signali, da bo funkcionar v izbrani vrsti Milivoje Novaković naredil vse, kar je v njegovi moči, da bi v reprzentanco vrnil odličnega vezista Kevina Kampla.


Predsednik zveze Radenko Mijatović je brez dvoma najboljši sogovornik za takšna vprašanja. Tu je odgovor iz prve roke: "Kek je od prvega dne dajal jasno vedeti, da si želi, da bi za Slovenijo igrali vsi najboljši. Kar je najbolj logična želja vsakega med nami. Kampl se je že pred imenovanjem Matjaža Keka odločil, da iz različnih razlogov ne bo igral za reprezentanco, in težko bo karkoli narediti, če si vrnitve v izbrano vrsto ne bo želel sam. Novakovićevo razmišljanje je seveda razumljivo in tako razmišljamo vsi – seveda bomo storili vse, kar je mogoče, da bi najboljši slovenski nogometaši igrali za Slovenijo. Trenutno pa ne izvajamo nobene aktivnosti v smeri Kamplovega vračanja, saj moramo najprej vedeti, ali obstaja Kevinova želja. To je prvo in osnovno. Zato tudi težko rečem, kaj bomo na tem področju počeli naprej, saj bodo vse morebitne poteze izhajale iz tega."

CELOTEN EKSKLUZIVNI INTERVJU S PREDSEDNIKOM, V KATEREM JE ODGOVARJAL NA VROČA VPRAŠANJA O JANU OBLAKU, LUKI DONČIĆU, MATJAŽU KEKU, NEJCU SKUBICU, SLOVENSKIH NAVIJAČIH IN VSE BOLJ ŠTEVILNIH PRIPOMBAH NAD SOJENJEM, SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI ŠTEVILKI EKIPE SN. TUDI NA TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike