Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

nu
nu
0 29.03.2019 11:12:13

Bo Matjaž Kek priigral NOVO SLUŽBO Zoranu Barišiću?! Selektor 'ODLOČA O USODI' bivšega trenerja Olimpije!

alesfevzer.com
Zoranu Barišiću se nasmiha sila atraktivna služba.

Mediji v Avstriji v zadnjem času redno omenjajo Zorana Barišića. Nedolgo tega je bil kandidat za trenerja Altacha, potem tudi St. Pöltna, nato se je začelo govoriti, da bi se lahko vrnil k Rapidu in na Dunaju prevzel celo vlogo športnega direktorja. Toda zdaj se trenerju, ki je v tej sezoni nekaj mesecev precej uspešno vodil Olimpijo, a ga je Milan Mandarić kljub temu odpustil, nasmiha najbolj atraktivna služba od vseh omenjenih.

Nekateri avstrijski mediji tako poročajo, da bi Barišić lahko v kratkem postal celo - selektor Avstrije! Avstrijsko reprezentanco zdaj vodi Franco Foda, ki pa mu voda konkretno teče v grlo, potem ko je na začetku kvalifikacij za Euro 2020 doživel dva boleča poraza s Poljsko in Izraelom. Avstrijska zveza naj bi dala Fodi le še eno tekmo časa, če bo izgubil tudi v tretjem poskusu, bo izgubil službo. In potem bi lahko na vrsto prišel kar Barišić.

Ob tem je zanimivo, da bo Avstrija naslednjo tekmo junija letos odigrala proti - Sloveniji! O usodi Fode in ne nazadnje tudi Barišića bodo torej v Celovcu odločali kar Matjaž Kek in njegovi izbranci.

Članki iz rubrike