Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
4 26.03.2019 17:05:48

Zakaj ni DRAGONSOV in VIOL na reprezentanci? Kaj bi naredil predsednik NZS?

Jurij Kodrun
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović je bil po tekmah z Izraelom in Severno Makedonijo zadovoljen s prikazanim, ne pa z izkupičkom točk.

Prvo domačo tekmo izbrancev Matjaža Keka je spremljalo okoli 10.000 gledalcev. Pred leti so za slovensko reprezentanco navijali združeni slovenski navijači pod imenom Slovenia supporters. Tudi selektor Kek je pogrešal bolj glasno podporo s tribun. Manjkajo seveda tisti najbolj strastni navijači - Green Dragonsi in Viole.

"To, kar je povedal Matjaž, drži. Na nogometni zvezi se o tem pogovarjamo. Organiziranega načina prihoda navijačev na tekme že nekaj časa ni. Z določenimi stimulativnimi cenami vstopnic skušamo vzpostaviti, da bi se ponovno formirala skupina združenih slovenskih navijačev. V preteklosti so bili res 12. igralec reprezentance na marsikaterem gostovanju in na domačih tekmah. Težko pa rečem, kako uspešni bomo pri tem, saj znotraj skupine združenih navijačev zaradi klubskih rivalstev in nasprotij prihaja do težav. V naši službi za marketing si prizadevamo, da bi skupaj s pobudniki in novinarji prišli do ponovne vzpostavitve te navijaške skupine. Bila bi zelo dobrodošla za reprezentanco," je predsednik NZS Radenko Mijatović v pogovoru za Siol povedal o tej temi.

Članki iz rubrike