alex volasko Dobra karma

Najlepši slovenski zvezdniški par gre končno ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 31. maja

z najo Svet24.si

»Kdo ima v tem sistemu posebne potrebe: naši ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

jurij zrnec Njena.si

Jurij Zrnec na novi fotografiji popolnoma ...

nu
nu
4 26.03.2019 17:05:48

Zakaj ni DRAGONSOV in VIOL na reprezentanci? Kaj bi naredil predsednik NZS?

Jurij Kodrun
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović je bil po tekmah z Izraelom in Severno Makedonijo zadovoljen s prikazanim, ne pa z izkupičkom točk.

Prvo domačo tekmo izbrancev Matjaža Keka je spremljalo okoli 10.000 gledalcev. Pred leti so za slovensko reprezentanco navijali združeni slovenski navijači pod imenom Slovenia supporters. Tudi selektor Kek je pogrešal bolj glasno podporo s tribun. Manjkajo seveda tisti najbolj strastni navijači - Green Dragonsi in Viole.

"To, kar je povedal Matjaž, drži. Na nogometni zvezi se o tem pogovarjamo. Organiziranega načina prihoda navijačev na tekme že nekaj časa ni. Z določenimi stimulativnimi cenami vstopnic skušamo vzpostaviti, da bi se ponovno formirala skupina združenih slovenskih navijačev. V preteklosti so bili res 12. igralec reprezentance na marsikaterem gostovanju in na domačih tekmah. Težko pa rečem, kako uspešni bomo pri tem, saj znotraj skupine združenih navijačev zaradi klubskih rivalstev in nasprotij prihaja do težav. V naši službi za marketing si prizadevamo, da bi skupaj s pobudniki in novinarji prišli do ponovne vzpostavitve te navijaške skupine. Bila bi zelo dobrodošla za reprezentanco," je predsednik NZS Radenko Mijatović v pogovoru za Siol povedal o tej temi.

Članki iz rubrike