Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

nu
nu
4 26.03.2019 17:05:48

Zakaj ni DRAGONSOV in VIOL na reprezentanci? Kaj bi naredil predsednik NZS?

Jurij Kodrun
Predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović je bil po tekmah z Izraelom in Severno Makedonijo zadovoljen s prikazanim, ne pa z izkupičkom točk.

Prvo domačo tekmo izbrancev Matjaža Keka je spremljalo okoli 10.000 gledalcev. Pred leti so za slovensko reprezentanco navijali združeni slovenski navijači pod imenom Slovenia supporters. Tudi selektor Kek je pogrešal bolj glasno podporo s tribun. Manjkajo seveda tisti najbolj strastni navijači - Green Dragonsi in Viole.

"To, kar je povedal Matjaž, drži. Na nogometni zvezi se o tem pogovarjamo. Organiziranega načina prihoda navijačev na tekme že nekaj časa ni. Z določenimi stimulativnimi cenami vstopnic skušamo vzpostaviti, da bi se ponovno formirala skupina združenih slovenskih navijačev. V preteklosti so bili res 12. igralec reprezentance na marsikaterem gostovanju in na domačih tekmah. Težko pa rečem, kako uspešni bomo pri tem, saj znotraj skupine združenih navijačev zaradi klubskih rivalstev in nasprotij prihaja do težav. V naši službi za marketing si prizadevamo, da bi skupaj s pobudniki in novinarji prišli do ponovne vzpostavitve te navijaške skupine. Bila bi zelo dobrodošla za reprezentanco," je predsednik NZS Radenko Mijatović v pogovoru za Siol povedal o tej temi.

Članki iz rubrike