Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

par Petisvet.si

Letnica našega rojstva nam točno določi partnerja

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

nu
nu
0 23.03.2019 21:26:16

HUDA DRAMA v taboru tekmeca SLOVENIJE! Nogometaši PADAJO KOT DOMINE, sumijo celo, da je ...

Profimedia
Poljska ima hude težave pred tekmo s Slavišo Stojanovićem in njegovimi Latvijci.

Poljaki so v prvem krogu kvalifikacij za Euro 2020 premagali Avstrijo in v slovenski skupini potrdili vlogo favoritov. V drugem krogu jih čaka reprezentanca Latvije, toda čeprav zmaga ne bi smela biti vprašljiva, se Poljaki soočajo s hudimi težavami. Odvija se prava drama, in to zdravstvena. Nogometaši obolevajo eden za drugim, dejansko padajo kot domine. Kar osem igralcev je zbolelo za gripo, med drugim tudi zvezdnika Krzysztof Piatek in Arkadiusz Milik.

"Zadela nas je epidemija! Prvi, ki je imel težave pred tekmo z Avstrijo, je bil Milik. Morda je bilo kaj narobe s klimatsko napravo v našem hotelu na Dunaju, saj imajo številni nogometaši enake sindrome. Naša zdravniška služba se trudi, da se virus ne bo dodatno razširil. Jan Bednarek in Bartosz Bereszynski nista sodelovala na zadnjem treningu. Gripa je napadla osem nogometašev!" je razkril selektor Poljske Jerzy Brzeczek.

Nekateri mediji ob tem poročajo, da naj bi obstajal celo sum, da je poljski tabor napadla epidemija - svinjske gripe! Za slednjo je zbolel Milikov klubski soigralec Fabian Ruiz, zato ni nemogoče, da je nogometaš Napolija virus prenesel na soigralce, ti pa so ga potem s sabo "odnesli" tudi v svoje reprezentance.

Članki iz rubrike