kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 23.03.2019 19:58:26

PODRTIJA, ki bo kmalu PONOS?! V Stožicah se bo gradilo! Ko bo RASTODER naredil, kar mora, bo tudi OLIMPIJA dobila …

Stadion v Ljubljani očitno ne bo več tarča posmeha številnih, ker pač še vedno ni dokončan ...

Ljubljanski župan Zoran Janković je gostoval na straneh edinega slovenskega športnega časnika Ekipa SN, med drugim so ga novinarji slednjega pobarali tudi, koliko časa bo športni park v Stožicah, kjer stojita dvorana in stadion, v sramoto tako vsem Ljubljančanom kot tudi vsem Slovencem. Spomnimo, celotni park je nedokončan, določeni deli objekta celo klavrno propadajo. Toda očitno se tudi Stožicam obetajo boljši časi.


"Ravno zdaj sem se dobil z gospodom Izetom Rastoderjem (pogovarjali smo se v torek, op. p.), ki je lastnik trgovskega dela Stožic. Pogovarja se s številni podjetji, ki se ukvarjajo s trgovskimi središči. Pripravljajo ponudbo za ureditev Stožic. Prepričan sem, da se bo letos začelo graditi trgovsko središče Stožic," je prepričan Janković, ki je hkrati poudaril, da bo z dokončanjem Stožic več kot profitirala tudi nogometna Olimpija: "Tisti trenutek, ko bo gospod Rastoder zgradil tisto ploščo, ki manjka, ko bodo dokončani vsi parkirni prostori, bomo na tej plošči naredili še eno nogometno igrišče. Zdaj delamo dva, pri gozdičku. Eno bo z naravno travo, drugo pa z umetno. To bo namenjeno Olimpiji, da bo imel klub vse na enem mestu. Na tej plošči bo torej Olimpija dobila še eno igrišče. Zraven tega igrišča bodo tudi garderobe, tako da bo ta igrišča uporabljala za vse treninge in priprave ter bo osrednje igrišče v Stožicah samo za tekme."

CELOTEN INTERVJU Z ZORANOM JANKOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN,KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike