Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
2 21.03.2019 19:41:07

SKRIVALNIC JE KONEC! Novi kapetan slovenske izbrane vrste je...

Martin Metelko
Znana je postava, s katero bo Matjaž Kek nocoj v Haifi krenil v boj z Izraelci.

Slovenija se v boj za Euro 2020 podaja z novim/starim selektorjem Matjažem Kekom. Prva postaja na poti proti Euru je izraelska Haifa, dobro uro pred tekmo pa sta znani prvi enajsterici.


Slovenska je videti takole: v vratih Jan Oblak, v obrambni vrsti Jokić, Mevlja, Aljaž Struna in Stojanović, v vezni vrsti Krhin, Zajc in Kurtić, v napadu pa Iličić, Verbič in Šporar.


Kapetanski trak, ki je bil pod prejšnjim selektorjem pereča tema in glede na govorice tudi eden od razlogov za reprezentančni premor Jana Oblaka, bo še naprej na roki Bojana Jokića.

Novi stari selektor Matjaž Kek odločitev o kapetanu ni želel sporočiti javnosti do zadnjega trenutka. Še včeraj je ocenil, da temu vprašanju javnost posveča preveč pozornosti.

"Naša osredotočenost je na igrišče in kako bomo svojo kakovost predstavili na tekmi s kakovostnimi domačini," je na vprašanje o kapetanu na novinarski konferenci v Haifi dejal Kek in dodal: "Jaz pa sem se že odločil, kdo bo kapetan."

Vprašanje kapetana je sicer bilo del javnih polemik vse od lige narodov, ko naj bi po poročanju nekaterih medijev to bil eden od razlogov za reprezentančno odsotnost prvega slovenskega vratarja Jana Oblaka preteklo jesen.

Članki iz rubrike