018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

princ harry, meghan marklejpg Svet24.si

FOTO: Za Harryja in Meghan bo vsega konec 1. ...

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

nu
nu
2 21.03.2019 19:41:07

SKRIVALNIC JE KONEC! Novi kapetan slovenske izbrane vrste je...

Martin Metelko
Znana je postava, s katero bo Matjaž Kek nocoj v Haifi krenil v boj z Izraelci.

Slovenija se v boj za Euro 2020 podaja z novim/starim selektorjem Matjažem Kekom. Prva postaja na poti proti Euru je izraelska Haifa, dobro uro pred tekmo pa sta znani prvi enajsterici.


Slovenska je videti takole: v vratih Jan Oblak, v obrambni vrsti Jokić, Mevlja, Aljaž Struna in Stojanović, v vezni vrsti Krhin, Zajc in Kurtić, v napadu pa Iličić, Verbič in Šporar.


Kapetanski trak, ki je bil pod prejšnjim selektorjem pereča tema in glede na govorice tudi eden od razlogov za reprezentančni premor Jana Oblaka, bo še naprej na roki Bojana Jokića.

Novi stari selektor Matjaž Kek odločitev o kapetanu ni želel sporočiti javnosti do zadnjega trenutka. Še včeraj je ocenil, da temu vprašanju javnost posveča preveč pozornosti.

"Naša osredotočenost je na igrišče in kako bomo svojo kakovost predstavili na tekmi s kakovostnimi domačini," je na vprašanje o kapetanu na novinarski konferenci v Haifi dejal Kek in dodal: "Jaz pa sem se že odločil, kdo bo kapetan."

Vprašanje kapetana je sicer bilo del javnih polemik vse od lige narodov, ko naj bi po poročanju nekaterih medijev to bil eden od razlogov za reprezentančno odsotnost prvega slovenskega vratarja Jana Oblaka preteklo jesen.

Članki iz rubrike