002mv Odkrito.si

Sebastian Cavazza pred velikim izzivom

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za soboto, 20. aprila

čiščenje uvodna Petisvet.si

Vsako nebesno znamenje čisti drugače!

jordan peterson slavoj zizek pl Svet24.si

VIDEO: Tako sta Peterson in Žižek razpravljala o...

iča Svet24.si

Umrla humoristka Iča Putrih

005mv Njena.si

Lara Komar ima doma tako čednega moža!

eva poklič Njena.si

Eva pretkano vrnila udarec Tomažu!

nu
nu
10 21.03.2019 16:47:58

VIC ALI RESNICA? Koliko denarja ima Milan Mandarić? "Dovolj, da kupi Manchester!"

alesfevzer.com
Koliko denarja ima Milan Mandarić?

Športni direktor Olimpije Fabijan Komljenović je v intervjuju za Večernji list govoril tudi o predsedniku kluba in njegovemu šefu Milanu Mandariću. O srbsko-ameriškem poslovnežu je govoril z izbranimi besedami in prvega moža zmajev na vsa usta hvalil. 

"Z Milanom Mandarićem sijajno sodelujeva. Hitro sva kliknila. Žal mi je, ker se najino sodelovanje ni začelo že prej. Vsak dan sva nekaj u skupaj. Vsako jutro imamo kolegije. Rad bi izvedel vse, kar se dogaja okrog kluba. Vsak, še tako majhen detajl. Velik privilegij je delati s takšnim človekom. Že če samo sediš in piješ kavo s takšnim človekom, se boš nekaj naučil ..." pravi Komljenović. "Mandarić ni zahteven, a je strog v profesionalnem smislu. Najpomembnejše je, da poznate materijo in potem ni nikakršnih težav. Dal mi je proste roke. Najprej mi ni bilo lahko, toda bil mi je v podpoo. Žal mi je, ker se ni odločil, da bi tudi na Hrvaškem razvijal svoje posle," je še dejal Komljenović. 

In nato spregovoril o tem, ali bi ga lahko pregovoril, da bi se Mandarić preselil na Hrvaško in tam začel razvijati svoj posel. "Težko. Veliko klubov na Hrvaškem je hotelo, da bi prišel. Ne bom vam govoril, kateri so bili ti klubi. Hoteli so, da kupi klub in se preseli na Hrvaško. Toda on se lepo počuti v Sloveniji. Tukaj želi biti prvak, na Hrvaškem pa Dinama ne more kupiti," je še razkril Komljenović in na vprašanje, ali nima dovolj denarja za Dinamo, odgovoril: "Dovolj ga ima tudi za Manchester!"

Članki iz rubrike