Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.11.2018 22:05:10

NESOJENI SLOVENSKI SELEKTOR: O mojem KAJENJU se je ustvaril MIT, če bi s CIGARETO videl svojega igralca, pa bi ...

Reuters
Veliki Žuti je spregovoril o svoji razvadi.

Ni skrivnost, da se je Robert Prosinečki po odhodu Srečka Katanca s predsednikom NZS pogovarjal o tem, da bi prevzel vodenje slovenske izbrane vrste. Naposled se je Radenko Mijatović odločil za Tomaža Kavčiča, ki je medtem že postal bivši, zato pa je Veliki Žuti izjemno uspešen z reprezentanco Bosne in Hercegovine, z njo se je uvrstil v ligi narodov uvrstil v elitno skupino.

Prav tako je znano,, da je Robert Prosinečki strastni kadilec, cigarete so bile njegov spremljevalec tudi med izjemno uspešni igralsko kariero, o tem je med drugim spregovoril v intervjuju za slovito Marco.

"Jaz kadim in nimam nikakršnega problema, da to povem javno, toda v zvezi s tem se je vendarle ustvaril neke vrste mit. Preveč je govora o mojem kajenju, glede na to, koliko dejansko pokadim. Ne morem reči, da ne kadim. Kadil sem tudi kot igralec, ne morem reči, da nisem. Manj, toda sem. Zavedam se, da to zame ni bilo dobro, ampak če bi to vplivalo na mojo igro, bi prenehal. S tem nimam nikakršnih težav. V današnjih sodobnih časih kadi malo igralcev, v mojem obdobju so bili številni kadilci. Če bi zdaj videl svojega igralca, da kadi, mu ne bi rekel nič. Hja, kaj naj mu rečem, če kadim tudi sam …," je med drugim povedal Robert Prosinečki.

Članki iz rubrike