900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ro
ro
0 19.11.2018 18:01:29

2000 MURAŠEV v STOŽICAH? Iz Fazanerije so sporočili, koliko VSTOPNIC je še NA VOLJO

Aleš Cipot/Fotolens
Niti najmanjšega dvoma ni o tem, da bodo črno-beli na tekmi z Olimpijo v Ljubljani imeli izjemno podporo s tribun.

Nogometaši Mure bodo v petek po več kot petih letih in pol znova gostovali v Stožicah, kot smo poročali v preteklih dneh, pa so si v soboškem prvoligašu zadali cilj, da bi Anteja Šimundžo in njegove varovancev v dvoboju z Olimpijo spodbujalo okrog 2000 navijačev. Na ’prvo žogo’ se je zdel takšen projekt prevelik zalogaj, za mnoge je bil neuresničljiv, toda po neverjetnem odzivu privržencev črno-belih so bili pesimisti kmalu prisiljeni spremeniti svoje mnenje.

Prejšnji teden so imeli v Fazaneriji na voljo 800 vstopnic, že v zgodnjem petkovem večeru jih ni bilo več na voljo. "V ponedeljek bomo naročili dodatnih 1000 kart," je takrat sporočil tiskovni predstavnik Stanko Prelec in zdaj potrdil, da si navijači Mure dragocen košček papirja spet lahko zagotovijo v Murski Soboti. "Zagotovili smo dodatnih 500 vstopnic, še 500 jih imamo v Ljubljani v rezervi. Vsekakor jih bo dovolj za vse, ki bodo želeli v Stožice. Mislim, da smo kar blizu uresničitve projekta, ki smo si ga zadali. Po nam dostopnih informacijah so si tudi naši navijači, ki živijo v Ljubljani, že zagotovili lepo število sedežev," pravi mož, ki je pri črno-belih zadolžen za odnose z javnostjo ter obenem dodaja, da se prodaja vstopnic v baru v Fazaneriji nadaljuje vsak dan med 14. in 19. uro.

Vstopnica za odrasle: 8 evrov; vstopnica za odrasle + prevoz: 20 evrov; vstopnica za odrasle + spominski šal (Olimpija/Mura): 13 evrov; vstopnica za odrasle + spominski šal (Olimpija/Mura) + prevoz: 25 evrov; otroška vstopnica (otroci do 14 let): 2 evra; otroška vstopnica + prevoz: 13 evrov; otroška vstopnica + spominski šal (Olimpija/Mura ): 7 evrov; otroška vstopnica + spominski šal (Olimpija/Mura ) + prevoz: 18 evrov.

Članki iz rubrike