Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
7 12.11.2018 08:10:56

Kapetan Jokić spregovoril o KAMPLU: To me je prepričalo, da je ...

https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/reprezentancni-nogomet/5b8d167a526db/luka
Slovenska reprezentanca se bo danes zbrala na začetku priprav na zadnji preizkušnji v ligi narodov proti Norveški v Stožicah in Bolgariji v Sofiji. Igralce bo na Brdu pri Kranju pozdravil začasni selektor Igor Benedejčič, kljub poškodbi in nasprotovanju kluba pa bo v izbrani vrsti tudi Bojan Jokić.

Bojan Jokić je moral na zadnji reprezentančni preizkušnji proti Cipru zaradi poškodbe predčasno z igrišča in že vse od takrat je na prisilnem počitku – kmalu bo minilo mesec dni. Toda kljub temu se bo danes popoldne pridružil soigralcem v reprezentančni bazi na Brdu pri Kranju in si prizadeval, da bi bil na petkovi preizkušnji proti Norveški na voljo vršilcu dolžnosti selektorja Igorju Benedejčiču.

Priznam, da nimam ravno pozitivnih misli
»Obstaja možnost, da bom pripravljen za igranje, čeprav glede tega, roko na srce, nimam ravno pozitivnih misli. Poškodba je neprijetna. Imam počeno petnico, a sem že pred časom začel teči. Bolečino še vedno čutim, še zlasti ob večjih pritiskih, a jo blažim s posebnim vložkom v nogometnem čevlju, prav tako vse skupaj poskušam kompenzirati tako, da tečem bolj po prstih. Seveda bom storil vse, kar bo mogoče, da bi kljub vsemu lahko igral. Spoznanje, da nisem v tekmovalnem ritmu, mi resda predstavlja težavo, zato pa moja telesna pripravljenost nikakor ni vprašljiva,« je uvodoma pojasnil kapetan slovenske izbrane vrste.


Najbolj pereči temi se kakopak nismo mogli izogniti. Kevin Kampl je prejšnji teden slovensko športno javnost osupnil z izjavo, da je zaključil reprezentančno kariero. Presenečenja nad takšno potezo zvezdnika Leipziga ni mogel skriti nihče, kapetan pri tem ni izjema. »Seveda sem presenečen, kako ne bi bil! Ko sem odprl eno od spletnih strani in videl to informacijo, mi ni bilo nič jasno. Pomislil sem celo, da gre za nepreverjeno vest, za napako. In sem odpiral nove strani, drugo, tretjo ... Kevin Kampl pa je bil vsakič na naslovnici. Na vseh. To me je prepričalo, da je res, in bil sem močno presenečen, ampak ...«

Razlogov ne poznam
Ampak kaj? »Ne poznam razlogov. Morda zaradi družine, česa drugega … Ne vem, toda odločitev je gotovo treba spoštovati. Očitno na svojo nadaljnjo pot gleda ...«

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V PONEDELJKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike