reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
7 18.10.2018 12:26:56

Je imel v mislih SAMEGA SEBE?! Zahović takole opisal selektorja, ki bi ga MORALA IMETI Slovenija

Drago Wernig - TAKA
V iskanje novega selektorja se je vmešal tudi Zlatko Zahović.

Zlatko Zahović je v preteklosti že nič kolikokrat namignil, da bi ga še kako zanimala služba selektorja reprezentance Slovenije. Zdaj slednja po slovesu Tomaža Kavčiča spet išče novega vodjo in poraja se vprašanje: bi končno lahko na vrsto prišel Zahović? No, ideja se zdi težko uresničljiva, ne nazadnje je Zahović še vedno zaposlen pri Mariboru, kjer že leta opravlja naloge športnega direktorja.


Kakorkoli, zdaj se je v iskanje novega selektorja vpletel tudi najboljši strelec slovenske izbrane vrste vseh časov in ob tem postregel s sila zanimivimi besedami. Ko je namreč opisal, kakšen tip strokovnjaka bi moral prevzeti razbito vojsko, je marsikaj dobil občutek, da ima v mislih kar - samega sebe!

"V tem položaju je vse težje določiti nekoga, ki bi prevzel vlogo selektorja. Treba je napraviti analizo in se odločiti, kako naprej. Želim si, da selektor postane nekdo z avtoriteto. Ko govori selektor, se ne oglaša nihče drug. Ko selektor nekaj pove, mora to močno odmevati. Selektor nogometne reprezentance večine držav po svetu, je, kar zadeva glas, najpomembnejša oseba v državi," je prepričan 47-letnik, ki je v pogovoru za Sportal še dodal: "Zadnje predstave slovenske izbrane vrste zagotovo niso realen pokazatelj moči reprezentance. V teh fantih vidim ogromno potenciala. Gre za nogometaše, ki še niso na pravi ravni nivoju in potrebujejo čas. Če pogledamo prvo enajsterico, ki je nastopila proti Cipru, večini nogometašev manjkajo izkušnje. V povprečju imajo vsi zelo malo nastopov za slovensko izbrano vrsto, kar se mora nekje pokazati."

Članki iz rubrike