Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 14.10.2018 09:56:51

ZMRAZILO VAS BO! Tole je sporočilo NORVEŽANA, ki je spravil v NEZAVEST IN BOLNICO Luko Krajnca!

Norvežani so bojevniki, a tudi izjemno pravični ljudje.

Markus Henriksen je bil tisti, ki je tako zelo nesrečno trčil z Luko Krajncem, da ga je spravil v nezavest in da so ga po tem morali prepeljati v oselsko bolnišnico. Na srečo bo Krajnc popolnoma okreval, je pa resnično šlo za trenutke groze, v katerih jo je Henriksen odnesel nekoliko bolje. Z nekaj šivi je tekmo lahko nadaljeval in odigral do konca, po njej pa se je zelo hitro pozanimal, kako je z Lukom. Ter tudi sijajno spregovoril posebej za nas.

"Že med polčasom sem spraševal, kako je Luka, in povedali so mi, da bo očitno vse v redu. Zaradi tega mi je bilo lažje. Tudi po tekmi pa sem slavje ob zmagi malce preložil, najprej me je zanimalo, ali so informacije držale in ali bo slovenski kolega v redu. Ko so mi povedali, da ne bo hujših posledic, sem si oddahnil. Res sem vesel, želim mu vse najboljše in želim mu, da bi se čim prej vrnil v popolno pripravljenost. Prenesite mu to, če ne uspem stopiti z njim v stik sam," je dejal.

Ob tem je Henriksen, čigar tople besede so nam po hrbtenici poslale mravljince, spregovoril še o dogodku, ki je privedel do nesreče. "Včasih je pač tako, včasih se pač zgodi. Oba sva hotela najbolje, nikomur ni prišlo niti na misel, da bi lahko poškodoval nasprotnika. Ko sva se zadela, je imel on precej večjo smolo, saj je trčil z bolj občutljivim delom glave. Vesel sem, da je vse super, kajti prizor res ni bil lep," je poudaril.  

Značke: krajnc, henriksen

Članki iz rubrike