stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
4 14.10.2018 09:16:39

SOLZE V OČEH! Te besede ODMEVAJO bolj kot karkoli, ŠPORAR o krizi reprezentance KOT ŠE NIHČE!

Martin Metelko
Andraž Šporar se je pokazal v luči, kot je še nismo poznali.

Solzne oči, cmok v grlu in pa besedni nastop v slogu najboljšega govorca. Brez zadržkov, brez ovinkov, iz srca. In v srce! Andraž Šporar je na naše vprašanje, kaj je mogoče povedati navijačem, ki po petem porazu te garniture slovenske reprezentance z njo izgubljajo potrpljenje, spregovoril na način, ki vam bo dvignil dlake. Naj si mislite, karkoli si hočete, in naj so vam blizu katerekoli klubske barve, Andraževe besede se vas bodo dotaknile.

"Večina nas, ki smo tukaj, nima veliko nastopov za reprezentanco, in spoznavamo, da so te izkušnje, ki jih nimamo, izjemno pomembne. Verjemite, da je nam najtežje, ko izgubimo. To mi morate verjeti," je dobesedno s solzami v očeh razlagal Šporar. "Težko mi je, težko nam je. To je najslabši mogoč občutek. Vem pa, da je tudi gledalcem težko, da je tudi vam, novinarjem, grozno. Nihče noče imeti nič točk, jasno mi je, da je zaradi tega težko vsem."

"Jasno mi je, da predstavljamo Slovenijo, ki je država vseh nas - nogometašev, navijačev in medijev. In ker nam trenutno res ne gre, je hudo za vse. Toda moje sporočilo je: stojte nam ob strani, kolikor nam v tej situaciji lahko. Stojte nam ob strani - predvsem navijači, po možnosti tudi mediji. Drugega ne morem: lahko prosimo za podporo, treniramo in smo tiho. Prepričan sem, da se bo obrnilo. Mi verjamemo v našo kakovost, verjemite tudi vi," je še poudaril.   

Značke: šporar, reprezentanc

Članki iz rubrike