nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 09.10.2018 11:38:12

OSUPLJIVA IZPOVED! Malo je manjkalo, pa bi 6 MESECEV NEPREMIČNO LEŽAL!? Zgodilo se je ...

Josip Iličić je spregovoril o skrivnostni bolezni, ki ga je oddaljila od igrišč.

Znano je bilo, da je imel Josip Iličić težave z vnetjem in posledično z bezgavkami, zaradi česar je potreboval operativni poseg, okrevanje pa je bilo daljše zaradi težav z iskanjem primernih antibiotikov. Zato je izpustil velik del priprav in še vedno ni povsem nared, saj je izgubil ogromno moči. No, kot je povedal v iskreni izpovedi, pa je v tej nesreči pravzaprav imel veliko sreče, saj bi stvari lahko bile še precej hujše. 

"Prek dlesni sem v telo dobil bakterijo, ki mi je povzročila težave. Zdravniki so nato ugotovili, da sem imel v telesu dve bakteriji hkrati, a na srečo le v bezgavkah; nista zajeli celotnega telesa. Če bi ga, bi moral šest mesecev samo nepremično ležati. Tako je bilo v vsej tej nesreči tudi precej sreče," je povedal Iličić, ki se zdaj počuti vedno bolje, trenira po prilagojenem programu in upa, da bo čim prej povsem nared.

"Za mano je težko obdobje, a na koncu na vse gledam pozitivno. Včasih se ti morajo zgoditi tudi takšne stvari, da ti odprejo oči. In da vidiš, da so nekatere stvari, zaradi katerih si si v preteklosti belil glavo, popolnoma nepomembne. V tem trenutku sem zdrav, a so težave pri moji telesni pripravljenosti. Imam poseben program treningov, ki se jih moram držati. Trenirati moram več od drugih. Morda me boste zdaj več videvali na igrišču," je poudaril.   

Članki iz rubrike