zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

am, dm
am, dm
3 09.10.2018 09:52:56

UAU! V GLAVO! O reprezentanci in tistih, KI MANJKAJO, je ILIČIĆ povedal stvari ZA V OKVIR!

Jurij Kodrun
Niste vedeli, kaj si misliti o Josipu Iličiću? Zdaj veste!

Lahko bi odpovedal reprezentanco. Ni pripravljen in verjetno ne bo mogel igrati, vsaj ne toliko in tako, kot bi želel. A ni odpovedal. "Nisem odpovedal, ker to ni bil moj cilj. Mislim, da se ti vse povrne, nekdo vse to vidi. Vedno bom prišel pomagat. Dokler bom lahko. Zato sem se tokrat odzval na vpoklic, čeprav morda trenutno nisem dovolj dobro pripravljen. A če ne bom mogel toliko pomagati na igrišču, bom pomagal pri drugih stvareh," je poudaril. 

Seveda se samo po sebi postavlja vprašanje, ali vsi reprezentanti razmišljajo tako. "Ne vem, če razmišljajo tako," je iskren Jojo. "Ampak morali bodo, kajti v nasprotnem primeru nima smisla, da sploh prihajamo na zbore. Iskreno: če kdo razmišlja drugače, je bolje, da pove. Jaz bom šel prvi domov. Moj cilj je, da se s Slovenijo uvrstim na veliko tekmovanje. Zato sem tukaj – da ko končam kariero, lahko s ponosom povem, da sem dosegel tudi nekaj s svojo izbrano vrsto."

In kako gleda na to, da ponovno ni zraven utrujenega Jana Oblaka? "Ne vem, kako bi to komentiral, kajti ni me bilo zraven. Ne poznam zadev, z Janom se nisem slišal. Vsak športnik sprejema svoje odločitve. Ne vem, kaj so oni imeli med seboj, in nočem se vpletati. Imam svoj cilj, svoje želje in s tem namenom sem prišel v izbrano vrsto," pravi človek, ki bi prav tako lahko bil kapetan, a ni - in je to sprejel drugače.

"To je selektorjeva odločitev. On odloča, kdo je kapetan, in vsak igralec se mora s tem sprijazniti. Jaz s tem nimam nikakršnih težav, s tem se nikoli nisem obremenjeval. Če bi me določili za kapetana, bi prevzel to odgovornost. Tudi če nisem kapetan, pa nimam nikakršnih težav pri sprejemanju odgovornosti," je poudaril Iličić v nastopu, ki bo odmeval še zelo dolgo. 

Članki iz rubrike