zirija znan obraz 2019 Odkrito.si

Zamenjali so uveljavljene žirante oddaje Znan ...

chynna deese, lucas robertson Svet24.si

Spoznala sta se na Hrvaškem, umorili so ju v ...

mojzes Petisvet.si

Zgodovina magije - 6. del: Mojzes, največji ...

kombi, blejsko jezero, vlečenje Svet24.si

VIDEO in FOTO: Nenavaden dogodek na Bledu: kombi ...

Tiffany Trump Svet24.si

FOTO: Trumpova hčer pridobila kar nekaj ...

Tanja Postružnik Njena.si

Voditeljica Ljubezni po domače ničesar ne jemlje...

rasema kosovar2 Njena.si

Rasema pokazala, kako vroče jo je ljubil ...

nu
nu
0 09.09.2018 16:31:08

TRAGEDIJA V AFRIKI! Eden je umrl in 37 ranjenih je bilanca ob gostovanju Senegalu (VIDEO)

Nogometna izbrana vrsta Madagaskarja nima vidnejših uspehov. Nikoli se še ni uspela uvrstiti na svetovno prvenstvo, nima nastopa niti na Afriškem pokalu narodov. Njena realnost so kvalifikacije. Kljub temu so tamkajšnji ljudje nori na nogomet.

Na današnji kvalifikacijski tekmi za uvrstitev na zaključek Afriškega pokala narodov 2019 med Madagaskarjem in Senegalom, ki velja za enega od favoritov, si je na stadionu Mahamasina Municipal v glavnem mestu Antananarivo ogledalo več gledalcev, kot bi si jo smelo. Tribune, ki sprejmejo 23.000 gledalcev, so že pokale po šivih, zunaj pa se je drenjalo še na stotine navijačev, ki so želeli vstopiti.

V nekem trenutku je pred vhodom nastal stampedo, v katerem je ena osebe izgubila življenje, 37 jih je ranjenih. Po pripovedovanju prič so organizatorji gledalcev na tribune spuščali le skozi ena odprta vrata, zato je množica pritisnila na ta vhod.

Kljub tragičnemu dogodku, v katerem je ena oseba umrla, se je tekma začela, na tribunah pa je vladalo prešerno oziroma pravo navijaško vzdušje. Madagaskar in Senegal sta se razšla brez zmagovalca (2:2). Obe reprezentanci sta s po štirimi točkami na vrhu skupine A.

Značke: tragedija, madagaskar

Članki iz rubrike