tanja žagar Odkrito.si

Tanja Žagar tega ni mogla obdržati zase!

Veliki horoskop 2014 Svet24.si

Horoskop za petek, 21. septembra

Sanje, duša Petisvet

4 znaki, da gre za čas pred vašo smrtjo

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

voznik avtobusa, najstnik Svet24.si

VIDEO: Šolar je stekel pred avtobus, žalil ...

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

3c9d4564307b33be9128-bar-lara-in-ziga Njena.si

Lara in Žiga zopet v akciji

nu
nu
7 07.09.2018 14:54:20

(Ne)rokovanje s selektorjem: Oglasil se je Rene Krhin in pojasnil zaplet! V trenutku menjave sem bil ...

Grega Wernig
Rene Krhin se je odzval na očitke, da se po menjavi na tekmi z Bolgarijo ni želel rokovati s slovenskim selektorjem Tomažem Kavčičem.

Slovenski reprezentanci ni uspelo. V Stožicah je na prvi tekmi lige narodov zabeležila nepričakovan poraz proti izbrani vrsti Bolgarije, razočaranje med igralci in navijači je bilo veliko. In še zmeraj je. Zelo zgovoren je bil tudi odziv Reneja Krhina, ki je v 66. minuti svoje mesto na zelenici prepustil napadalcu Romanu Bezjaku, ob tem pa zelenico zapuščal sklonjene glave. Res je, da selektorju ni segel v roko, a v nadaljevanju je tudi pojasnil, kaj se je takrat dogajalo.

"Vsak, ki me pozna, ve, kakšen odnos imam s selektorjem in kako zelo ga spoštujem že vse od igranja v mladi reprezentanci. Razočaran sem prebral zapis v medijih, da mu ob menjavi nisem želel dati roke. Tudi če ne bi igral niti minute ali bil zamenjan v deseti, ne bi mogel biti jezen zaradi česa takega. V trenutku menjave sem bil predvsem razočaran zaradi rezultata in z glavo še v tekmi, z Romanom, ki je vstopil, sva izmenjala nekaj besed glede zadolžitev pri prekinitvah. Gledal sem v tla, ampak selektorjeve roke sploh nisem opazil. Žal mi je, da je zdaj govora o tem in da se s takšnim poročanjem vnaša nemir v reprezentanco, potem ko moramo po težkem porazu z Bolgarijo, na tekmi, kjer bi si zaslužili več, predvsem stopiti skupaj in strniti vrste, ter Sloveniji zagotoviti zmago v gosteh proti Cipru v nedeljo. S selektorjem sem na to temo že govoril in ve, da v tem dejanju ni bilo nobene namere, še manj pa izkaz nespoštovanja ali jeze, kar mi je v tem trenutku tudi najbolj pomembno."

Članki iz rubrike