Zvezdana Mlakar 1 Odkrito.si

Zvezdana Mlakar o partnerju: Verjetno sva tudi ...

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

alenka bratusek bobo1 Svet24.si

Je ministrica Alenka Bratušek izsiljevala župana...

6_boštjan Romih z Danom in Lilo Svet24.si

Boštjana Romiha divjanje ni zanimalo

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

ilka štuhec Njena.si

Ilka Štuhec navdušila v kopalkah in sporočila ...

nu
nu
7 07.09.2018 14:54:20

(Ne)rokovanje s selektorjem: Oglasil se je Rene Krhin in pojasnil zaplet! V trenutku menjave sem bil ...

Grega Wernig
Rene Krhin se je odzval na očitke, da se po menjavi na tekmi z Bolgarijo ni želel rokovati s slovenskim selektorjem Tomažem Kavčičem.

Slovenski reprezentanci ni uspelo. V Stožicah je na prvi tekmi lige narodov zabeležila nepričakovan poraz proti izbrani vrsti Bolgarije, razočaranje med igralci in navijači je bilo veliko. In še zmeraj je. Zelo zgovoren je bil tudi odziv Reneja Krhina, ki je v 66. minuti svoje mesto na zelenici prepustil napadalcu Romanu Bezjaku, ob tem pa zelenico zapuščal sklonjene glave. Res je, da selektorju ni segel v roko, a v nadaljevanju je tudi pojasnil, kaj se je takrat dogajalo.

"Vsak, ki me pozna, ve, kakšen odnos imam s selektorjem in kako zelo ga spoštujem že vse od igranja v mladi reprezentanci. Razočaran sem prebral zapis v medijih, da mu ob menjavi nisem želel dati roke. Tudi če ne bi igral niti minute ali bil zamenjan v deseti, ne bi mogel biti jezen zaradi česa takega. V trenutku menjave sem bil predvsem razočaran zaradi rezultata in z glavo še v tekmi, z Romanom, ki je vstopil, sva izmenjala nekaj besed glede zadolžitev pri prekinitvah. Gledal sem v tla, ampak selektorjeve roke sploh nisem opazil. Žal mi je, da je zdaj govora o tem in da se s takšnim poročanjem vnaša nemir v reprezentanco, potem ko moramo po težkem porazu z Bolgarijo, na tekmi, kjer bi si zaslužili več, predvsem stopiti skupaj in strniti vrste, ter Sloveniji zagotoviti zmago v gosteh proti Cipru v nedeljo. S selektorjem sem na to temo že govoril in ve, da v tem dejanju ni bilo nobene namere, še manj pa izkaz nespoštovanja ali jeze, kar mi je v tem trenutku tudi najbolj pomembno."

Članki iz rubrike