profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 24.06.2018 12:49:45

Neverjetno, kaj se dogaja RAKITIĆU: Zaradi zmage nad Argentino in Messijem so se nanj spravili navijači Barcelone

Reuters
Ivan Rakitić navdušuje v Rusiji.

Kdo bi si mislil, da bo zvezdnik Barcelone Ivan Rakitić občutil takšne posledice. Od tekme z Argentino in visoke zmage Hrvaške je minilo že kar nekaj časa, številni navijači Lionela Messija oziroma Barcelone pa se še kar niso pomirili.

Messi, ki ima med navijači katalonskega velikana status boga, je bil popolnoma ponižan, s svojimi soigralci je moral Hrvatom priznati premoč kar z 0:3. Boleč udarec je argentinski izbrani vrsti zadal tudi Rakitić, ki je v sodnikovem podaljšku postavil končen izid, takrat pa se je začelo. Družabna omrežja hrvaškega vezista so zasuli jezni navijači Messija in mu očitali marsikaj. Med drugim naj bi bil izdajalec, mnogi so mu zaželeli celo poškodbo in smrt. 

"Odidi iz Barcelone", "Je*i se", "Zapusti že Barcelono", "Da mi nikoli več ne oblečeš dresa Barcelone", "Messi te bo poslal na klop", "Prostitutka, čas je, da zapustiš Barcelono", "Kur*in sin" in "Umri" je bilo le nekaj zlobnih komentatorjev, ki se očitno ne zavedajo, da je svetovno prvenstvo dvoboj reprezentanc in ne ekip. Še največ žaljivih in grozljivih komentarjev je bila deležna objava, na kateri je Rakitić v objemu Modrića, torej zvezdnika velikega rivala katalonskega ponosa Reala, in pod katero je zapisal: "Gremo, brat." Nadaljevalo se je tudi pri ostalih objavah, na srečo pa so se našli tudi takšni, ki so mu stopili v bran.

Članki iz rubrike