IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Alya 2 Njena.si

Alya: 'Vsi pravijo Alya kdaj bo otroček'

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

nu
nu
0 19.06.2018 17:56:49

HAHAHA, ta ni NORMALEN: Pijani angleški navijač naredil NEUMNOST LETA, ki vas bo nasmejala do solz! (video)

vszi
Nogomet iz ljudi potegne vsa čustva, zato se med igranjem in spremljanjem najpomembnejše postranske stvari dogajajo zadeve, ki jih sicer v 'normalnem' življenju niti ne bi videli. In nekaj takega se je zgodilo angleškemu navijaču med dvobojem s Tunizijo.

Angleži, ki niso na prvenstvu v Rusiji, se zbirajo v pubih in skupaj spremljajo tekme prek malih zaslonov. Ob tem glasno pojejo, komentirajo in na splošno povsem 'padejo' v tekmo. Eden izmed njih pa je tako 'brcnil v temo', da je njegova poteza hitro postala spletni hit.

Izbranci Garetha Southgata so v enajsti minuti povedli prek kapetana Harryja Kana, ki je v prvi minuti sodnikovega podaljška zadel še za zmago z 2:1. Toda še prej so Tunizijci v 35. minuti izenačili, ko je z enajstih metrov v polno meril Ferjani Sassi. In eden od (kar dobro okajenih) angleških navijačev je ob tem zmagovito in navdušeno vzkliknil "Yesssss!". V lokalu so ga vsi nejeverno pogledali, on pa je hitro uvidel svojo zmoto, mirno dejal "O, sra*je, napačno moštvo!" in se odpravil proti točilnemu pultu. Ostalim pa ni preostalo drugega, kot da so se ob nenavadnem in izjemno smešnem prizoru začeli krohotati ...



Posnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike