902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
9 01.06.2018 19:31:58

KABUUUM! Direktno vprašanje Kavčiču o Janu Oblaku in DIREKTEN ODGOVOR SELEKTORJA

Profimedia
Okrnjena slovenska reprezentanca je že v Črni gori, kjer se bo jutri ob 20.15 z domačo reprezentanco pomerila na prijateljski tekmi.

Selektor Tomaž Kavčič pogreša ključne igralce, med njimi tudi enega najboljših vratarjev na svetu Jana Oblaka. O prihodnosti Škofjeločana v slovenski izbrani vrsti že nekaj časa krožijo takšne in drugačne govorice, navsezadnje je tik pred zdajci odpovedal tudi nastop na spomladanskih tekmah - z Avstrijo v Celovcu in z Belorusijo v Ljubljani.

Ko so novinarji v Podgorici Kavčiča vprašali naravnost in brez ovinkarjenja, če je Oblakova odsotnost (takrat in zdaj) kakorkoli povezana z izbiro kapetana, in če bo septembra vratar Atletica stal na slovenskih vratih tudi v primeru, če bo Bojan Jokić ostal kapetan, je ta odgovoril: "Ne vidim razloga, da Jana septembra ne bi bilo. Potrebujemo ga in prepričan sem, da bo zraven. Slišal sem vse mogoče govorice, veliko je bilo zgrešenih, ne bom pa rekel, da Jan ni bil razočaran. Želel je biti kapetan in ni bil edini. Hvala bogu, da je želel biti kapetan, in hvala bogu, da je bil razočaran. Take igralce potrebujemo, toda kapetan je Jokić in takšna je hierarhija. Jan pa bo septembra seveda zraven, druge možnosti ni."

Članki iz rubrike