franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 13.12.2017 10:37:45

Mu verjamete!? Kapetan Peruja z BIZARNIM pojasnilom, kako se je KOKAIN znašel v njegovem telesu: Mislim, da je bila moja skodelica čaja ...

Reuters
V nogometnih krogih še vedno odmeva suspenz kapetana perujske reprezentance Paola Guerrera, ki je bil pozitiven na kokain.

Kapetan reprezentance Peruja, ki si je priigrala tudi nastop na svetovnem prvnestvu v Rusiji in med drugim to preprečila favoriziranemu Čilu, je bil pozitiven po tekmi z Argentino. Svetovne nogometna organizacija (Fifa) je namreč potrdila, da je v njegovem telesu našla sledi prepovedanih substanc, natančneje kokaina. Zaradi tega ga je kaznovala, Guerrero ne bo smel igrati na svetovnem prvenstvu, toda s tem se kapetan Peruja ni mogle sprijazniti.

"Zelo sem jezen, ne morem verjeti, kakšna krivica se mi godi. Načet je moj ugled v profesionalnem in zasebnem življenju. Ne morem verjeti, da se Fifa tako obnaša do mene," je potožil Guerrero in pojasnil, kako se je kokain znašel v njegovem telesu: "Nikoli v življenju nisem jemal droge. V Peruju je čaj iz koke zelo priljubljen, stregli so ga tudi v hotelu, kjer je bivala reprezentanca. Verjetno je bila moja skodelica 'okužena' s čajem iz koke. Jaz sem pil črn čaj z limono."

Značke: peru, paolo-guerrero

Članki iz rubrike