serbi Odkrito.si

"Kljub hudi bolezni v duši ostaja dobra stara ...

Mary Elizabeth Winstead in Ewan McGregor Svet24.si

Hčerka takole raztrgala slavnega očeta

ženska Petisvet.si

Rak je krik duše, ki vas prosi ...

innsbruck, sneg Svet24.si

Zimski suši odklenkalo! Zapadlo bo kar precej ...

Mariah Carey Svet24.si

Asistentka izsiljuje Mariah Carey

maja begovic obrez Njena.si

Finalistka Maja ni več takšna

spela groselj Njena.si

Špela Grošelj blesti v zapeljivih kopalkah

nu
nu
12 03.12.2017 21:29:30

Dvomov ni več! Ponedeljek bo POMEMBEN DAN za slovenski nogomet, na Brdu pri Kranju bo TALE STROKOVNJAK okronan za novega selektorja!

www.alesfevzer.com
Srečko Katanec bo jutri dobil svojega naslednika.

In vendarle bo napočil tudi dan, ko bo slovenska nogometna reprezentanca dobila novega selektorja. To se bo zgodilo v ponedeljek, ko bomo na Brdu pri Kranju priča ustoličenju naslednika Srečka Katanca. V popoldanskih urah se bodo pod gorenjskimi vršaci sestali veljaki Nogometne zveze Slovenije, okrog 18. ure bo predsednik krovne organizacije Radenko Mijatović pozdravil tudi zbrano sedmo silo. In ob njem bo pred novinarje stopil tudi - Tomaž Kavčič!

Da, dvomov ni več, NZS je izbrala Katančeva naslednika, kot sedmi bo za vajeti poprijel 64-letni strokovnjak, ki je bil že doslej član reprezentančnega strokovnega štaba. Katancu je pomagal kot eden njegovih pomočnikov, sicer pa si je javnost Kavčiča najbolj zapomnila kot selektorja mlade slovenske reprezentance. Nazadnje je samostojno deloval na Kitajskem, kjer je najprej vodil Qingdao Jonoon in nato še Hunan Billows

Pred Kavčičem, ki ga je NZS izbrala pred Robertom Prosinečkim, Matjažem Kekom in Edyjem Rejo, je sicer zahtevna naloga. Slovenija je že trikrat zapored ostala brez nastopa na velikem tekmovanju, NZS pa bo od novega selektorja kakopak pričakovala boljše rezultate. In v novoustanovljeni ligi narodov in v kvalifikacijah za Euro 2020.

tomaz kavcic
Tomaž Kavčič
Nikola Miljković

Članki iz rubrike