Jelena Rozga Svet24.si

Jelena Rozga: "Rekel mi je, naj zmanjšam nos, ...

helikopter, reševanje Svet24.si

Policija: V nizkih športnih čevljih na Triglav, ...

damjan polh Necenzurirano

Poraz sindikata Fides: zdravniki delajo toliko kot...

matjaz han pl Reporter.si

Od političnih floskul se ne da živeti, je ...

odbojka stozice Ekipa24.si

Selektor odbojkarjev Gheorghe Cretu se je ...

rade-šerbedžija Revija Stop

Večer za Mileno - Rade Šerbedžija razkril njeno...

sveca Ekipa24.si

Velika tragedija! Umrl je zelo uspešni slovenski ...

nu
nu
0 03.12.2017 20:52:19

Hej, Gattuso, da nisi mogoče vseeno malce PRETIRAVAL?! Kako zelo me boli? Povem vam, da bolj, kot če bi me nekdo z NOŽEM ...

Profimedia
Gennaro Gattuso je debitiral na klopi Milana.

Štirinajstkrat zapored so z igrišča odšli sklonjenih glav, v petnajstem poskusu pa je nogometašem Beneventa vendarle uspelo osvojiti zgodovinsko prvo točko v serie A. In to proti kakšnemu nasprotniku, in to na kakšen način! Bilo je globoko v podaljšku tekme z nekoč velikim Milanom. Slednji je vodil z 2:1, vratar Beneventa je ob prekinitvi stekel v kazenski prostor nasprotnika, ob podaji zaprl oči, se vrgel v pravo smer in - ZADEL! Z glavo. Za 2:2. Za zgodovino.

Gennaro Gattuso, nekoč eden najbolj borbenih nogometašev na zemeljski obli, si slabšega debija ne bi mogel zamisliti. No, lahko bi tudi izgubil. A za novega trenerja Milana je bil remi enak porazu. Še več, po tekmi je bil z besedami neverjetno slikovit, tako zelo, da je po mnenju mnogih celo občutno pretiraval. "Da, boli, to lahko priznam. In veste, kako zelo boli? Bolj, kot če bi me nekdo zabodel z nožem! To bi zagotovo manj bolelo. Res boli. Še kako boli. In zdaj si ližemo te boleče rane ..." je z glavo zmajeval naslednik Vincenza Montelle na klopi rossonerov.

Članki iz rubrike